reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Właśnie nie ... dziwna sprawa??? Nawet jak mam okres to nie mam boli miesiaczkowych no może zdarzają się ale baaardzo rzadko :errr:

W tygodniu przed testowaniem (testowałam w sobotę, 4 tydzień) miałam bóle jak na miesiączkę. Z tym, że zawsze było tak, że coś tam mnie zabolało dzień przed i na drugi dzień @. Tym razem przez 3 dni miałam takie bóle kilka razy dziennie. To mi od razu dalo do myslenia. Robiąc test byłam praktycznie pewna, że jestem w ciąży. Jutro zaczynam 8 tydzień, trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

A za życzenia zdrowia wszystkim bardzo dziękuję, mam nadzieję szybko wrócić do siebie. Gorzej że jutro mam wyjazd do szwagierki, ktora jest w ciąży i chyba zrezygnuje, żeby i ona się nie męczyła...

W tygodniu przed testowaniem (testowałam w sobotę, 4 tydzień) miałam bóle jak na miesiączkę. Z tym, że zawsze było tak, że coś tam mnie zabolało dzień przed i na drugi dzień @. Tym razem przez 3 dni miałam takie bóle kilka razy dziennie. To mi od razu dalo do myslenia. Robiąc test byłam praktycznie pewna, że jestem w ciąży. Jutro zaczynam 8 tydzień, trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

A za życzenia zdrowia wszystkim bardzo dziękuję, mam nadzieję szybko wrócić do siebie. Gorzej że jutro mam wyjazd do szwagierki, ktora jest w ciąży i chyba zrezygnuje, żeby i ona się nie męczyła...
No właśnie też mi coś nie daje spokoju te ostatnie dni z bólami są przez chwilę później spokój wieczorem mam dłuższe i mocniejsze właśnie jak teraz ... :oo2:

Masz rację lepiej odpuścić żeby i szwagierka się nie zarazila :tak:

Właśnie nie ... dziwna sprawa??? Nawet jak mam okres to nie mam boli miesiaczkowych no może zdarzają się ale baaardzo rzadko :errr:
ja mialam tez takie bole i wlasnie dlatego zrobilam test bo mi cos nie pasiwalo zawsze jak zaczynal.mnie bokec brzuch w przeciagu godziny zjawiala sie miesiaczka. zrob test jutro jestem pewna ze beda 2 kreski wspomnisz mohe slowa :)

reklama
ja mialam tez takie bole i wlasnie dlatego zrobilam test bo mi cos nie pasiwalo zawsze jak zaczynal.mnie bokec brzuch w przeciagu godziny zjawiala sie miesiaczka. zrob test jutro jestem pewna ze beda 2 kreski wspomnisz mohe slowa :)
Zrobię zrobię:confused2: chociaż wolę się nie rozczarować ale co ma być to będzie a jak będzie ujemny to i tak idę 20 do gina i zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji:oo:;):tak:

Do góry