Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3260 i 52 cm☺ ja sie ciesze ze moj zdwcydowal sie na przyjście dzisiaj bo okazalo sie ze mam ilosc wod w dolnej granicy normy i bylu juz zielone.Kolejny śliczny maluszek, ogromne gratulacje ;* a jak wagowo?
Ale wam zazdroszczę dziewczyny, Ja nadal czekam a dzisiaj 3 dzień po terminie
Gratulacje! <3Ja również dziś urodziłam. Niespodziewanie bo w środę miałam się stawić na oddział a w czwartek miało być cc. Szymek urodził się o 3:44, waży 3150 gram i mierzy 52 cm [emoji813]
Gratuluję☺ rodzilas w koncu naturalnie?Ja również dziś urodziłam. Niespodziewanie bo w środę miałam się stawić na oddział a w czwartek miało być cc. Szymek urodził się o 3:44, waży 3150 gram i mierzy 52 cm [emoji813]
Nie. Cesarka była.Gratuluję[emoji5] rodzilas w koncu naturalnie?
Poszlo bardzo szybko kropkowka podlaczona o 8.30 a o 9 maly byl juz z nami[emoji5] Kubus
Ja również dziś urodziłam. Niespodziewanie bo w środę miałam się stawić na oddział a w czwartek miało być cc. Szymek urodził się o 3:44, waży 3150 gram i mierzy 52 cm [emoji813]