U
użytkownik 902
Gość
No u mnie nie tak blisko, ja mam termin jako jedna z ostatnich tutajDobrze, że już coraz bliżej końca. Zawsze ta ostatnia prosta daje popalić. Mam nadzieję, że u Ciebie już potem wszystko będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie nie tak blisko, ja mam termin jako jedna z ostatnich tutajDobrze, że już coraz bliżej końca. Zawsze ta ostatnia prosta daje popalić. Mam nadzieję, że u Ciebie już potem wszystko będzie dobrze.
Ja chodzę do mojego gina już od 4 lat i naprawdę mu ufam. Jest to prawdziwy lekarz z powołania, który kocha to co robi, ma ogromną wiedzę i ciągle się dokształca. Na wizyty zawsze chodzę razem z moim M. i czasem mamy wrażenie jakbyśmy się spotykali z dobrym znajomym bo i On zna Nas od lat i my jego.Betty super ze masz wsparcie w swoim lekarzu.
Piękna waga maluszka.
Ciekawe czy moja panna też dorówna wagowo rodzenstwu czy będzie łaskawsza. Czas pokaże...
@.jagódka Trzymaj się dzielnie :*
Ja dzisiaj wizytuje.
Masakrycznie boli mnie głowa, to będzie ciężki dzień.. :/
Ja dopiero w piątek i to jeszcze na 19:30 [emoji85] a na ból głowy ostatnio pomaga mi wcieranie Amolu w skronie i kark [emoji6] nie wiem czy próbowałaś ale obecnie gdy można tylko Apap na ból to ratuje się Amolem [
Super, to zobaczymy która szybciej się rozpakuje. Ja póki co to wszystkie rzeczy upycham w szafce, ale w końcu trzeba będzie zrobić tam porządek.Betty93 widzę ze możemy razem rodzic [emoji6] ja termin z OM 1 lipca, a z usg na 27 czerwca [emoji23] siedzę w domu obecnie chora (z zakazem wychodzenia od męża [emoji23]) i zastanawiam się czy nie zacząć prać pomału tych ciuszków [emoji6] i jak pomyśle ze to jeszcze tylko 2 miesiące to szok [emoji85] nie wiem kiedy to tak zleciało
Dzięki. Zaraz drugie pobranieJeeej, to aż niebywale jak ten czas leci zaraz będziemy się cieszyły naszymi maleństwami
Za Panie dzisiaj wizytujaca i "słodkie" Mamy na glukozie trzymam kciuki
Czekam na informacje jak będziecie już po.
@Betty93 to już 30 tydzień ? Pięknie ! Będziesz naszym prekursorem i wierzę że jak urodzisz to nam tutaj napiszesz i dodasz wsparcia na ostatniej prostej