reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Betty super ze masz wsparcie w swoim lekarzu.

Piękna waga maluszka.

Ciekawe czy moja panna też dorówna wagowo rodzenstwu czy będzie łaskawsza. Czas pokaże...
Ja chodzę do mojego gina już od 4 lat i naprawdę mu ufam. Jest to prawdziwy lekarz z powołania, który kocha to co robi, ma ogromną wiedzę i ciągle się dokształca. Na wizyty zawsze chodzę razem z moim M. i czasem mamy wrażenie jakbyśmy się spotykali z dobrym znajomym bo i On zna Nas od lat i my jego.
Uważam, że to jest ważne i dużo komfortu daje w ciąży bo nie wyobrażam sobie chodzić do lekarza, któremu nie ufam (a często o takich przypadkach czytam na fb). :)

Maluszek u Nas będzie raczej z tych większych dzieciaczków, tak jak siostra. :D

@Justella Dziękuję :) Po 30tc to już z górki do 40. :) Sama nie dowierzam, że to tak zleciało. o_O

@.jagódka To ja będę rozpoczynać, a Ty kończyć rozpakowywanie z dwupaków. :D

Betty93 widzę ze możemy razem rodzic [emoji6] ja termin z OM 1 lipca, a z usg na 27 czerwca [emoji23] siedzę w domu obecnie chora (z zakazem wychodzenia od męża [emoji23]) i zastanawiam się czy nie zacząć prać pomału tych ciuszków [emoji6] i jak pomyśle ze to jeszcze tylko 2 miesiące to szok [emoji85] nie wiem kiedy to tak zleciało

@.jagódka Trzymaj się dzielnie :*

Ja dzisiaj wizytuje.
Masakrycznie boli mnie głowa, to będzie ciężki dzień.. :/

Ja dopiero w piątek i to jeszcze na 19:30 [emoji85] a na ból głowy ostatnio pomaga mi wcieranie Amolu w skronie i kark [emoji6] nie wiem czy próbowałaś ale obecnie gdy można tylko Apap na ból to ratuje się Amolem [emoji6]

Ja dopiero w piątek i to jeszcze na 19:30 [emoji85] a na ból głowy ostatnio pomaga mi wcieranie Amolu w skronie i kark [emoji6] nie wiem czy próbowałaś ale obecnie gdy można tylko Apap na ból to ratuje się Amolem [

Oo, nie pomyślałam, muszę zakupić amol. Narazie wzięłam paracetamol narazie daje radę, ale ćmi mnie...Zobaczymy co dalej :)

U mnie dziś tak. Mega słodkie jak dla mnie. Cukier aż drapie w gardle. Teraz dużo czekania...
IMG_20190417_071102.jpeg

Betty93 widzę ze możemy razem rodzic [emoji6] ja termin z OM 1 lipca, a z usg na 27 czerwca [emoji23] siedzę w domu obecnie chora (z zakazem wychodzenia od męża [emoji23]) i zastanawiam się czy nie zacząć prać pomału tych ciuszków [emoji6] i jak pomyśle ze to jeszcze tylko 2 miesiące to szok [emoji85] nie wiem kiedy to tak zleciało
Super, to zobaczymy która szybciej się rozpakuje. Ja póki co to wszystkie rzeczy upycham w szafce, ale w końcu trzeba będzie zrobić tam porządek. ☺️

Jeeej, to aż niebywale jak ten czas leci :) zaraz będziemy się cieszyły naszymi maleństwami :)
Za Panie dzisiaj wizytujaca i "słodkie" Mamy na glukozie trzymam kciuki :)
Czekam na informacje jak będziecie już po.

@Betty93 to już 30 tydzień ? :) Pięknie ! Będziesz naszym prekursorem i wierzę że jak urodzisz to nam tutaj napiszesz i dodasz wsparcia na ostatniej prostej ;)

reklama
Jeeej, to aż niebywale jak ten czas leci :) zaraz będziemy się cieszyły naszymi maleństwami :)
Za Panie dzisiaj wizytujaca i "słodkie" Mamy na glukozie trzymam kciuki :)
Czekam na informacje jak będziecie już po.

@Betty93 to już 30 tydzień ? :) Pięknie ! Będziesz naszym prekursorem i wierzę że jak urodzisz to nam tutaj napiszesz i dodasz wsparcia na ostatniej prostej ;)
Dzięki. Zaraz drugie pobranie :)

Ja też pewnie będę jedną z końcowych jeśli chodzi o poród bo mam termin na 23 lipca.

Do góry