reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jak tam byłaś w sklepie coś się dowiedzieć o tym wózku i jaki okres oczekiwań ? :)

Mieli akurat od ręki chromowany stelaż a taki właśnie chciałam i.... Voila! ;))) ale mówili że na ten z rose gold faktycznie trzeba by było czekać ok. 4 tygodnie i dopłacić 150 zł :)
Niemniej jednak bardzo się cieszę że mam już wozeczek i podoba mi się wizualnie a i prowadzi się go również całkiem przyjemnie (póki co bez obciążenia ;)).
D1407, kupowałas już do niego jakiś 'osprzet' w stylu, kolderke, śpiworek, torbe, cokolwiek ?:) Może coś polecisz?
Jaki kolor wózka wybralas:)

Załączniki

• IMG_20190314_101951.jpg
    IMG_20190314_101951.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 143
reklama
Mieli akurat od ręki chromowany stelaż a taki właśnie chciałam i.... Voila! ;))) ale mówili że na ten z rose gold faktycznie trzeba by było czekać ok. 4 tygodnie i dopłacić 150 zł :)
Niemniej jednak bardzo się cieszę że mam już wozeczek i podoba mi się wizualnie a i prowadzi się go również całkiem przyjemnie (póki co bez obciążenia ;)).
D1407, kupowałas już do niego jakiś 'osprzet' w stylu, kolderke, śpiworek, torbe, cokolwiek ?:) Może coś polecisz?
Ładny nooo :)

Śliczny [emoji7] ja nic nie dokupowałam najwyżej na jesień jak będę bardziej ogarnięta już z tematem i co się przyda :) napewno uchwyt na napój + coś do wieszania torebki. A ty coś dokupowałaś?

Kolor czarny gondoli i siedziska zamówiliśmy

Hej dziewczyny.

Czekam sobie w kolejce do lekarza od godziny a lekarza jeszcze nie ma.
Pomyślałam, że was pocieszę. U położnej dzisiaj, tj 23 tc +13 kg. :yes: Więc chyba jestem na podium, niechlubnym :wink:

U nas prenatalne też trwały 5 min :wink:

Hej dziewczyny.

Pomyślałam, że was pocieszę. U położnej dzisiaj, tj 23 tc +13 kg. :yes: Więc chyba jestem na podium, niechlubnym :wink:

Trzymam kciuki za wizytę:-) ja mam dziś na 11:45 do mojego gina. Daj znać jak po wizycie. Co do wagi to nie przejmuj się ja dziś poproszę aby najpierw zmierzyła mi ciśnienie A nie ważyła. Bo potem to może z tym ciśnieniem być różnie :-D

Trzymam kciuki za wizytę:-) ja mam dziś na 11:45 do mojego gina. Daj znać jak po wizycie. Co do wagi to nie przejmuj się ja dziś poproszę aby najpierw zmierzyła mi ciśnienie A nie ważyła. Bo potem to może z tym ciśnieniem być różnie :-D
Hej dziewczyny.

Kciuki dziewczynki :) :*
Z ta wagą i cisnieniem to dobry pomysł [emoji14]

Hej dziewczyny.

Wyścig się jeszcze nie skończył :p powodzenia na wizycie.

Super wózek @Dolore a jaki to model?

Dziękuję za kciuki.
Trzymam kciuki też za inne wizyty :D

Najpierw było mierzone ciśnienie przed wagą. Zwykle mam 80/40, dzisiaj 130/70 a co by było po ważeniu. ;-) ;)

No i jest lekarz 1,5 godziny czekania. Do 10:00 może wyjdę. ;-) ;)

Jestem po, l4 na kolejne 2 tyg.. ale nie musiałam nawet nic mowić, szkoda tylko ze takie krótkie mi daje :| Dostałam skierowanie na glukozę, myślałam ze to po 24 tc a to już... no i pilne skierowanie do poradni neurologicznej na konsultacje, a najbliższy termin maj... katastrofa w tej PL.
Ja na skierowanie miałam dopisek pilne i w ten sam dzień mnie przyjeli do poradni neurologicznej.

reklama
Do góry