Hej Dziewczyny
Jestem Natalia, jestem w pierwszej ciąży 21tydzień- termin mam na 28-29 lipca. Podobno ma być chłopak (wyszło w 18 tygodniu ciąży, kiedy miałam skurcze i musiałam na cito pójść na badania), ale jutro mam USG połówkowe i wszystko się potwierdzi (ogólnie marzyłam o dziewczynce i od początku mówiłam, że to dziewczyna, ale mojej córce wyrósł siurdak
) Ogólnie od początku ciąży chodzę do lekarza na NFZ i od potwierdzenia ciąży jestem na zwolnieniu, ponieważ moja praca nie pozwala na chodzenie w ciąży. Do 4 miesiąca bardzo źle się czułam- praktycznie ciągle miałam nudności i dopiero teraz zaczęłam przybierać na wadze (5 miesiąc i dopiero 2kg na +, ktoś ma podobnie?)- jest tu tyle stron Waszych wiadomości, że te tematy na pewno się przewijały, ale cieżko mi wszystko przeczytać, a dopiero teraz zobaczyłam, że jest takie forum.
Poczytałam kilka ostatnich stron i trochę się przeraziłam, bo widzę, że macie już sporo rzeczy kupionych dla dzieci, a ja tak naprawdę kupiłam tylko 2 ubranka (wiecie te zabobony). Pomocy!! Macie już większość pokupowane? Powinnam panikować?