@Si.Kat ja po połówkowych. Wszystko dobrze i ewidentnie syn
Gratulację!!!!! <3 Bardzo się cieszę To mamusia wypoczywaj i no stress
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Si.Kat ja po połówkowych. Wszystko dobrze i ewidentnie syn
Ja też jestem w pierwszej ciąży, i pierwsze ruchy poczułam w 19w3d Wieczorem leżąc, dosyć nisko, takie uczucie jakby rybka przepływała, można to dobrze wyczuć pod ręką Niedługo u Ciebie również będą!
Nie pisz kilku postów jeden pod drugim. Można edytować.O jakie pączury!!! Robicie smaka dziewczyny!!! Jak ja wytrzymam całą noc, piekarnia dopiero od 5 rano czynna
Ja mam tak samo. Właśnie skończyłam pączki. Wyszło też około 50-60 sztuk. Do tego ciasto na bazie białek zrobiłam z truskawkami (bo nie chciałam żeby się zmarnowały). Parę godzin stania w kuchni i mycia naczyń i mam dość. Plecy bolą. Od tych zapachów i ze zmęczenia jeść mi się odechciało. Bardziej mam ochotę na coś kwaśnego albo słodkiego. Spakowałam już teściowej i zaraz mąż idzie zanieść. Coś tam mu dam do pracy jutro. Popołudniu jedziemy do moich rodziców to też zawieziemy i jakoś się rozejdą. Ja pewnie jednego jutro zjem. Teraz idę do wanny odpocząć i poczytam Was
Mmm.... Zjadłabym takiego własnej roboty [emoji57] juz dziś w wiekszosci marketów oferowali pączusie za 59gr. [emoji16] głęboko mrożone....Omnomnom.. padam na ryj, tak się nawachalam przy smażeniu,że mi się odechcialo jeść..wyszło ponad 60,dobrze,że mąż weźmie jutro do pracy trochę, młodemu do przedszkola usmażyłam środki, to też ponad 30 kuleczek wyszło,może jakoś zjemy teraz się zastanawiam czy w ogóle robić z marmoladąZobacz załącznik 947016
Si.kat postaraj się, proszę, nie pisać tylu postów jeden pod drugim, tylko w jednej wypowiedzi. Jeśli coś przypomni Ci się już po wysłaniu, a jeszcze nikt po Tobie nic nie dopisał to możesz użyć opcji edycji posta i dopisać
Nie pisz kilku postów jeden pod drugim. Można edytować.
Gdzie masz tak dobrze ze od 5 rano??