U
użytkownik 902
Gość
o tym jak wygląda poród
Jak ktoś nie ma FB to na profilu na YT może obejrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, a co to kogo obchodzi. Straszne jest takie pouczanie. Chcecie, lecicie i tyle. Wkurzająca jest taka próba układania komuś życia po swojemu. I to „przecież to taaaaakie nieodpowiedzialne, w ciąży latać samolotem”. Nieodpowiedzialne to jest pić alkohol i palić fajki.
Co prawda ja się teraz zapieram nogami i rękami, żeby nie lecieć do NY, ale nie dlatego, że jest to nieodpowiedzialne, tylko dlatego, że nie chce mi się lecieć 7 h, pobyć ze 3 w NY, i potem wracać [emoji23].
Ciekawe [emoji4]o tym jak wygląda poród
A teraz hit. Moja teściowa dowiedziała się od siostry G (taka młodsza ode mnie pinda, której nie znoszę, nie cierpię i nie trawię jak nikogo, bo najmądrzejsza na całym
Świecie, zazdrosna o brata od zawsze- na zawsze), ze planujemy ten wyjazd w Pompeje. Teściowa z awanturą do G., że jesteśmy nieodpowiedzialni, nie dbamy o ciążę i ze on starszy ode mnie i tak samo głupi jak ja (!) i ze moge urodzić na pokładzie, ze ciśnienie na dziecko działa i ze moge urodzić chore przez to dziecko a w najlepszym wypadku mieć skurcze. Potem teściu zadzwonił ( a on akurat najnormalniejszy z nich wszystkich) i to samo. No i stanęło na tym, ze G lecieć nigdzie nie chce. Bilety idą się wiadomo co a ja obejdę się smakiem [emoji35]
Ty również z Łódzkiego?
Siajowy? Hmm. Mozesz mnie uświadomić [emoji16]?
Hej. Dzisiaj o 17 mam badania polowkowe[emoji5] mam nadzieje ze wszystko bedzie ok aczkolwiek mam jakies zle przeczucia
Ja biorę Magne B6
Dietę to owszem rozszerzam ale swoją [emoji23]
Moim zdaniem wystarczy Obserwuj.Dziewczyny mogę Was prosić o poradę?
Robiłam badanie ogólne moczu (18 tydz.), wyszło mi zasadowe pH 8, i pojedyncze bakterie. Chciałam się Was spytać, czy któraś z Was tak miała? Kupiłam sok z żurawiny plus samą żurawinę, zastanawiam się czy to wystarczy...