Jak widzicie, nie jestem z zawodu informatykiem
Spróbuję skopiować mój tekst i wstawić jeszcze raz. Może uda mi się wykasowc poprzedni, bo jakoś mi głupio, że tak wyszło. Wstyd debiutować awarią i absorbowaniem moderatora.
@Althea @Misty29 @slodkatrojeczka
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
Tak się właśnie zastanawiałam, czy mam najpierw coś napisać o sobie (to tak jakoś egocentrycznie mi się wydało), czy grzeczniej będzie napisać coś do Was. Zauważyłam, że piszecie teraz o wózkach dziecięcych czy rodzeństwie. Chyba jednak uprzejmiej będzie się na początek przedstawić niż od razu wcinać do rozmowy
Jestem po trzydziestce. Mieszkamy niedaleko Słubic. Mamy syna urodzonego w 2012 a teraz tp wg ginki na pierwszego. Ta ciąża różni się zupełnie od poprzedniej. Tak pierwszy jak i drugi trymestr mają zupełnie inne objawy. Stąd skojarzenie z córką. Tym bardziej, że w czasie usg ciążowego dziecko okazuje się wstydliwe. Brat na wszystkich ciążowych usg dumnie prezentował siusiaka a tutaj ciągłe zaslanianianie się. Ze zwierząt domowych mamy psa i rybki. Lubimy kajaki i narty biegowe. To tak na początek, żeby Was nie zanudzić