reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja mogłam wyciskać jeszcze 3 lata... Potem przeszlo. Jak zaczelo znowu leciec zrobiłam test ciążowy. Potem znowu minęło. A sutki to mnie swędzą ciagle.
Takiej długiej przerwy po kp to jeszcze nie miałam bo kolejna ciąża :D : D
I jak znów leciało i ten test robilas to byla ciąża czy nie? ;)

reklama
Takiej długiej przerwy po kp to jeszcze nie miałam bo kolejna ciąża :D : D
I jak znów leciało i ten test robilas to byla ciąża czy nie? ;)
No zdziwiło mnie to, było 2 dni przed @. Pojechałam po test. Zrobiłam go przed 20 a wyszły od razu dwie mocne krechy. Ja mam krotkie cykle, rowne jak w zegarku. Byłam przerażona, że albo jestem w ciazy dluzej i nie wiedzialam albo blizniaki ;)

Mnie bolą obydwa sutki ale tylko lewa pierś mi dokucza. I to czasem tam ze płakać się chce.

Ja już myślę o wkładkach bo sutki mi się obcieraja i bolą i swędzi. Najlepiej mi bez stanika ale ile tam można

Mnie bolą obydwa sutki ale tylko lewa pierś mi dokucza. I to czasem tam ze płakać się chce.

Ja już myślę o wkładkach bo sutki mi się obcieraja i bolą i swędzi. Najlepiej mi bez stanika ale ile tam można
Ja bym nie.mogła bez chyba kręgosłup całkiem by mi wysiadł.

Jak ja pomyśle o cc, to najbardziej się bym bała właśnie cewnikowania, znieczulenia i tego całego cięcia. [emoji85]

Nie miałam cc ale wycinali mi torbiel z jajnika. Nie chciałabym tego powtarzać. Masakra jakaś. Cewnik to w ogóle porażka.

Cewnik to chyba na znieczuleniu zakladaja. Dla mnie masakra jeszcze bylo, jak mnie polozna "odsikiwala". Mysle ze to ona cos mi narobila bo potem mnie bolalo. W ogole widzialam ja ostatnio w szpitalu i sobie pomyslalam, ze dobrze ze cc bede miec. Pewnie przy najblizszej okazji jej powiem co o niej mysle. Nikt jeszcze we mnie tak negatywnych emocji nie obudzil jak ona.

reklama
Cewnik to chyba na znieczuleniu zakladaja. Dla mnie masakra jeszcze bylo, jak mnie polozna "odsikiwala". Mysle ze to ona cos mi narobila bo potem mnie bolalo. W ogole widzialam ja ostatnio w szpitalu i sobie pomyslalam, ze dobrze ze cc bede miec. Pewnie przy najblizszej okazji jej powiem co o niej mysle. Nikt jeszcze we mnie tak negatywnych emocji nie obudzil jak ona.
Ja mialam na żywca. Ostrzegła tylko, że będzie nieprzyjemnie przy zakładaniu. Ale to moment był. Bez tragedii. Gorzej po operacji. Nie moglam sie z boku na bok obrocic bo brzuch bolal niemilosiernie a jeszcze ten cewnik musialam ze strony na strone przekładać. Cały czas stekalam, zeby wyjeli.

Do góry