U mnie miało być 2 synów a po 4 tygodniach jest syn i córka aż boję się pytać na kolejnej wizycieCzy komuś już się zdążyła zmienić płeć? [emoji3]
reklama
natka_z
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Ostatnio mam ciężkie dni, słabo się czuję. Dziś zrobiłam morfologię i badanie moczu (dla przypomnienia ginekolog z pakietu medycznego nie widziała potrzeby wykonywania tych badań, chociaż ostatnie miałam ponad miesiąc temu...). Morfologia wyszła średnio, ale najgorzej wyszedł ten mocz. Mam liczne bakterie i mój ginekolog zlecił mi pilnie posiew. Poza tym zrobiłam na własny koszt cytomegalie i toksoplazmozę IgM i na szczęście nadal ujemne wyniki.
Jestem wkurzona, bo gdybym słuchała się tej lekarki to zaraz nabawiłabym się jakiegoś zakażenie, czy coś :/
Cieszę się ze wszystkich udanych wizyt
Gdybym znów zaginęła w akcji to życzę powodzenia jutrzejszym wizytującym. Ja idę w czwartek i liczę na ładne foty
Jestem wkurzona, bo gdybym słuchała się tej lekarki to zaraz nabawiłabym się jakiegoś zakażenie, czy coś :/
Cieszę się ze wszystkich udanych wizyt
Gdybym znów zaginęła w akcji to życzę powodzenia jutrzejszym wizytującym. Ja idę w czwartek i liczę na ładne foty
Wyjątkowa Marta
ada1989
Mama Konradka :)
Takze gratuluje wszystkich innych wizyt [emoji4]
Leżę z najmlodszym i myślę co zjeść na kolację... chyba kawałek tortu jeszcze zjem [emoji1] akurat on mi smakuje ze słodkich rzeczy. Posiedzę trochę z M i legne się do łóżka. Mój od jakiegoś czasu śpi w salonie na kanapie bo na naszym materacu dopada to straszny ból pleców. Fakt że już należy go zmienić.... Ale dla mnie też plus bo mam całe łóżko dla siebie i nawet jak Maks w nocy przyjdzie to jest dużo miejsca [emoji1]
Leżę z najmlodszym i myślę co zjeść na kolację... chyba kawałek tortu jeszcze zjem [emoji1] akurat on mi smakuje ze słodkich rzeczy. Posiedzę trochę z M i legne się do łóżka. Mój od jakiegoś czasu śpi w salonie na kanapie bo na naszym materacu dopada to straszny ból pleców. Fakt że już należy go zmienić.... Ale dla mnie też plus bo mam całe łóżko dla siebie i nawet jak Maks w nocy przyjdzie to jest dużo miejsca [emoji1]
Ennis92
U nas od godziny pada i nie jest lepiej. Chłop już 3 auta pchal bo się zakopaliU mnie padalo przez chwile ale nic nie zostalo.
ada1989
Mama Konradka :)
U nas rano popadalo i zaraz zniknął. Dookoła na wsiach biało. Ja bym chciała trochę śniegu, dzieciaki wtedy takie uradowane [emoji16]U nas się rozpadalo. Zobacz załącznik 938217Zobacz załącznik 938218
renisus
Moja tez czeka na ten snieg od swiat wlasciwie.U nas rano popadalo i zaraz zniknął. Dookoła na wsiach biało. Ja bym chciała trochę śniegu, dzieciaki wtedy takie uradowane [emoji16]
reklama