reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio mam ciężkie dni, słabo się czuję. Dziś zrobiłam morfologię i badanie moczu (dla przypomnienia ginekolog z pakietu medycznego nie widziała potrzeby wykonywania tych badań, chociaż ostatnie miałam ponad miesiąc temu...). Morfologia wyszła średnio, ale najgorzej wyszedł ten mocz. Mam liczne bakterie i mój ginekolog zlecił mi pilnie posiew. Poza tym zrobiłam na własny koszt cytomegalie i toksoplazmozę IgM i na szczęście nadal ujemne wyniki.
Jestem wkurzona, bo gdybym słuchała się tej lekarki to zaraz nabawiłabym się jakiegoś zakażenie, czy coś :/
Cieszę się ze wszystkich udanych wizyt :)
Gdybym znów zaginęła w akcji to życzę powodzenia jutrzejszym wizytującym. Ja idę w czwartek i liczę na ładne foty :)

@renisus [emoji7][emoji7] super wieści !!! Na takie czekałam [emoji4][emoji4][emoji4] i żal się ile wlezie. Kto Ciebie tak zrozumie jak nie my [emoji23] piękny synio!!!

Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt [emoji4]

Takze gratuluje wszystkich innych wizyt [emoji4]

Leżę z najmlodszym i myślę co zjeść na kolację... chyba kawałek tortu jeszcze zjem [emoji1] akurat on mi smakuje ze słodkich rzeczy. Posiedzę trochę z M i legne się do łóżka. Mój od jakiegoś czasu śpi w salonie na kanapie bo na naszym materacu dopada to straszny ból pleców. Fakt że już należy go zmienić.... Ale dla mnie też plus bo mam całe łóżko dla siebie i nawet jak Maks w nocy przyjdzie to jest dużo miejsca [emoji1]

U nas się rozpadalo.
IMG_20190129_205638.jpeg
IMG_20190129_205635.jpeg

reklama
Do góry