reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova co za stres z synkiem i ten poród łożyska.. . Och dobrze ze juz wszystko wróciło do normy

Emol jak Wam mieszka się w domku? Jak szukanie pracy? Piękne dzieciaczki. Liwia chyba podobna do małego Artura...

reklama
Emol, super! Ja też zaczynam niedługo szukać pracy, bo od lutego muszę już iść. Zawieszam firmę bo zus nas wykończy i przestaje się to opłacać.. [emoji849] Leszy poszedł do państwowego żłobka, teraz od września. Jest super! Tylko muszę coś z Julą zrobić, jest 14 na liście do tego samego żłobka, ale wątpię żeby teraz się dostała. Pewnie zostanie z moją mamą w domu przez pół roku. U nas odkąd się zaczął żłobek, to jest nieustanny glut, trzydniówke też mieliśmy. Ale ogólnie jest ok [emoji4]

A jak u waszych dzieci z nazywaniem kolorów? Bo przyznam nie wiem jakie są w tym normy a jak słyszę że wszystko jest niebieskie albo żółte to nie wiem, czy odpuścić na długo czy na krótko :p

A jak u waszych dzieci z nazywaniem kolorów? Bo przyznam nie wiem jakie są w tym normy a jak słyszę że wszystko jest niebieskie albo żółte to nie wiem, czy odpuścić na długo czy na krótko :p

U nas super. Rzadko się myli. Jedynie co to na czerwony mówi różowy ;p pozostałe rzadko myli czy zapomina

Ja sobie wzięłam do serca i ćwiczymy haha ale i tak na każdy mówi żółty.
1572281427605.jpeg

reklama
Do góry