Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emol, super! Ja też zaczynam niedługo szukać pracy, bo od lutego muszę już iść. Zawieszam firmę bo zus nas wykończy i przestaje się to opłacać.. [emoji849] Leszy poszedł do państwowego żłobka, teraz od września. Jest super! Tylko muszę coś z Julą zrobić, jest 14 na liście do tego samego żłobka, ale wątpię żeby teraz się dostała. Pewnie zostanie z moją mamą w domu przez pół roku. U nas odkąd się zaczął żłobek, to jest nieustanny glut, trzydniówke też mieliśmy. Ale ogólnie jest ok [emoji4]
A jak u waszych dzieci z nazywaniem kolorów? Bo przyznam nie wiem jakie są w tym normy a jak słyszę że wszystko jest niebieskie albo żółte to nie wiem, czy odpuścić na długo czy na krótko
Moja słabo ogarnia kolory bo też rzadko ćwiczymyA jak u waszych dzieci z nazywaniem kolorów? Bo przyznam nie wiem jakie są w tym normy a jak słyszę że wszystko jest niebieskie albo żółte to nie wiem, czy odpuścić na długo czy na krótko
No, u nas jest wszystko żółte albo czerwone jak się spytalamOk czyli można trenować bez wyrzutów że za dużo wymagam dzięki