Nie chcę ci psuć tylko ja tak ze starszym miałam że się nastawiłam ze dwa tygodnie przed terminem urodziłam i chodziłam sflustrowana ... Nie będzie tyle ważył za zobaczyszNie psuj mi nastawienia, ja muszę przed terminem! Do terminu to ten klocek 5kg będzie wazyl
reklama
pumelova
Fanka BB :)
Udanego urlopu w każdym razie czekamy na fotki!Nie chcę ci psuć tylko ja tak ze starszym miałam że się nastawiłam ze dwa tygodnie przed terminem urodziłam i chodziłam sflustrowana ... Nie będzie tyle ważył za zobaczysz
Bratowa z trzrcim też się nastawiała, a urodziła 10dni po terminie ...Nie chcę ci psuć tylko ja tak ze starszym miałam że się nastawiłam ze dwa tygodnie przed terminem urodziłam i chodziłam sflustrowana ... Nie będzie tyle ważył za zobaczysz
pumelova
Tak dokladnie ale lekarz chce wywolywac wcześniej, zanim bedzie 4kg Ale mamy jeszcze rocznice ślubu we wrześniu, 7Abed udanych wakacji. Jak dobrze pamiętam pumelova to Ty jak moja mama masz urodziny 23.09 ?? Więc może wtedy Tomasz się pojawi
EhBratowa z trzrcim też się nastawiała, a urodziła 10dni po terminie ...
Z własnej perspektywy, nie polecam wywoływania. Widzę różnicę w dochodzeniu do siebie po takim samoistnym porodzie i wywoływanym...Tak dokladnie ale lekarz chce wywolywac wcześniej, zanim bedzie 4kg Ale mamy jeszcze rocznice ślubu we wrześniu, 7Eh
Za to ja drugi miałam wywoływany i od razu byłam na chodzie i czułam się super. Pierwszy poród sam z siebie i było wg mnie gorzej. [emoji28] także Pumelova, musisz sprawdzić na sobie [emoji6]Z własnej perspektywy, nie polecam wywoływania. Widzę różnicę w dochodzeniu do siebie po takim samoistnym porodzie i wywoływanym...
pumelova
No myślę że każda z nas jest inna. Nie chce wywolywac, ale chciałabym sn a boję się że ponad 4 nie dam rady, Agatka miała niecałe 3300. No nic zobaczymy, na pewno Wam napiszęZa to ja drugi miałam wywoływany i od razu byłam na chodzie i czułam się super. Pierwszy poród sam z siebie i było wg mnie gorzej. [emoji28] także Pumelova, musisz sprawdzić na sobie [emoji6]
Chybra
Ja i 1 i 2 poród miałam wywoływany i za 1 razem przez 3 tyg nie mogłam siedzieć i chodzić, a po 2 po godzinie od porodu już wszystko mogłam robić ,także wiecie, za każdym razem jest inaczej
Kurde jutro do dentysty jadę rano, a później zdzwaniam się z moim dyrektorem i w tym tygodniu mam się z Nim spotkać i powie mi co dalej ze mną. Ojj ważny ten tydzień będzie, na reszcie będę wiedziała co zrobić ze sobą.
Kurde jutro do dentysty jadę rano, a później zdzwaniam się z moim dyrektorem i w tym tygodniu mam się z Nim spotkać i powie mi co dalej ze mną. Ojj ważny ten tydzień będzie, na reszcie będę wiedziała co zrobić ze sobą.
reklama