reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Artur 92 ubranka i 12,5 kg. A Liwia 74 rozmiar i 8 kg.
IMG_20190428_070204_549.jpeg
IMG_20190426_155614.jpeg
received_974270752781824.jpeg

reklama
Misia12- bardzo wysoki :)

Pumelova - gratulacje dla Agatki

Moj nie waży dużo, ale nie chce korzystać z wozka. Wszedzie chce chodzić "sam" :D dlatego troche dźwigania mam. Czasami da się wlozyc w nosidlo.

Ostatnia edycja:
Agatka nosi 80 :D z hmu legginsy ma jak spodnie luźne haha

Misia wooow to super że tak ładnie rośnie!

Poranna burza no nasze spacery wyglądają podobnie, pierwsze 5 minut w wózku a potem już na nogach. A jak zobaczy plac zabaw to masakra, już tak planuje trasy żeby wszystkie omijać bo jak już wejdziemy na plac to nie da się z niego wyjść.

Pumelova - gratki przekroczenia magicznych 10 kg [emoji2]. Kalina to ponad rok temu już dyche przekroczyła, hihi [emoji23]. Rozmiarowo teraz mamy 92, 98 luznawe, i nogawki przydlugie. Wagowo prawie 13,5 kg. Także też zazdroszczę wagi piorkowej przy noszeniu. A tak jak piszesz... Zabrać młoda z placu zabaw to przy tym naprezaniu i walce wręcz waga x 3 wzrasta [emoji23][emoji23][emoji23].
Tomasz [emoji848].. Ładnie, i raczej dobrze mi się Tomki kojarzą. Z jednym tylko mega spine miałam... Ale zawsze się jakiś wyjątek od reguły trafi [emoji23].

Emol - ale fajniutkie te Twoje Dzieciaczki. Liwka rośnie i rozwija się w trybie błyskawicznym. Arturka bardzo wyciąglo na buzce.

Linoone, Nika - jak Wasze najmłodsze bąbelki? Dajecie radę Mamusie w ogarnięciu dwójki? [emoji6] [emoji16]

Poranna burza u nas podobnie ,choć nawet nosidło parzy. Ale za to nie schodzi z rowerka biegowego i to mnie ratuje od dźwigania [emoji4]

Pumelova u nas waga podobna 10.5 kg. Stoi w miejscu jakiś czas.

Misia wow Grzesio wysoki chłopak [emoji4]

Iga tez ok 10,5kg i nosi 86 rozmiar :)

Z placu zabaw wyjść istny koszmar ale chodzimy codziennie po żłobku żeby się zmeczyla ;) w wyjściu pomagają ciasteczka albo moja siostra, którą Iga uwielbia :D

Liluli jaki macie rowerek biegowy? Fajnie, że tak chce jeździć :)

U nas też rozmiar 86 króluje ;) chociaż bluzki na lato kupuje 92. Najgorsze są spodnie bo na długość dobre a w pasie luźnie dobrze że jest pielucha to nie spadają. U nas masakra też jest z powrotem do domu, muszę go przynieś i ryczy. A dziś w ogóle to masakra przy takiej pogodzie, świruje w domu...

reklama
Do góry