reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziękuję Wam kochane :D oby było jak mówicie, ale za wcześnie jeszcze żeby się cieszyć w 100% [emoji4] zobaczymy [emoji4]

Agatka była dziś u alergologa i w sumie dostała skierowanie na badania i jakieś leki do nosa na jej lejacy katar. Co do tych zmian pod kolanami to mówiła że jak jest wysypka to kąpać nie w wannie tylko pod prysznicem i nawilżac. I nie używać drogeryjnyh płynów tylko apteczne bez mydła.

reklama
Gratulacje!!!! O maaaatko!!! Super!
Kurde nie pomagacie - ja się waham, mąż by chciał, wszyscy dookoła w ciąży [emoji23]

Ola, jak się wahasz, to już jest lepiej niż było wcześniej... Idzie ku dobremu [emoji16].

Moj mąż też by chciał kolejne Bobo, ale to już wiecie [emoji23]. No a ja... Też się zaczynam zastanawiać.. Bo w depreche małą wpadam, hihi, bo uwaga... Od niedzieli nie cyckamy! I kurde... Zero jakiś akcji o cycka, mm nie chce, przed spaniem nic nie pije, w nocy też nie chce, i w ogóle dzisiaj śpi od północy do chwili obecnej (prawie 9h, z jedną pobudka bo chciałam ja przykryć i się przebudzila, ale po 10 minutach już spała - wystarczyło puścić piosenki na YT). Jestem w mega szoku... I zaczyna mi brakować tego cycolenia (bo ona teraz nie chce żadnego głaskania przy spaniu, buziakow... W ogóle nie dotykaj mnie, tylko lez koło mnie [emoji16]).

Aga km no tak, ja odstawienie też bardziej przeżyłam niż Agatka [emoji23] kolejne bobo? Kiedy jak nie teraz Aga![emoji6][emoji6][emoji6]
Agatka dopiero z czasem się zaczęła przytulać, nie trzeba jej w ogóle nosić, wystarczy przytulas:o

Ola a konsultowalas się jeszcze z jakimś lekarzem w sprawie Twoich powikłań poporodowych? Czy da się tego uniknąć bądź zmniejszyć ryzyko do zera?

Pumelova - ojjj nie... Ja to może w 5-10% bym chciała... Ze względu na takiego tyciego maluszka (dzieci zdecydowanie za szybko rosną), ale później dziec urośnie, a mnie psychiatryk by czekał [emoji23]. Wolę popilnowac jakiegoś maluszka w ramach dobrej cioci [emoji5]

Aga jak mam tak samo :) mogę być ciocia a niech inni wychowują :) a Twój mąż by pewnie syna chciał ;) tylko może się skończyć samymi babami :)

reklama
Abed - ja chcę Syna [emoji16]. I gdybym miała pewność, że by był to bym się zdecydowala od razu. Moje Baby to córeczki Tatusia. Żadna na tym etapie nie mówiła i nie mówi "mama" tylko szyderczo się cieszy jsk każdy powtarza "powiedz mama" [emoji23]. A "tata", "tato", "tatuuus" jest cały czas na fali, hehehe. Oczywiście ja jestem od noszenia, karmienia, spania... Ale tatuś jest fajniejszy [emoji16]. Dlatego chcę swojego prywatnego "maminsynka" [emoji5]

Do góry