reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

aga_k_m jeszcze muszę znaleźć restaurację gruzińską:) baardzo chciałabym spróbować tej kuchni:)
Chybra ale smacznie wyglądają te mielone Mniamm , dawno nie jadłam:)
Emol ja też nie lubię gotować, tylko się przy tym denerwuje, non stop coś mi spada.Gotuję bo wypada dać R jeść jak wraca po 12gdz w pracy do domu hehe i w sumie pomimo tego, że nie lubię tego robić to mi nawet smaczne wychodzi:)
Chybra moja Emi też ma zaniki pamięci, tak.się ponoć dzieje:) też ma takie zdolności manualne, bardzo jest zreczna,nie to co my:) ale klocków nie układa tylko burzy je:)
Emi wczoraj stała sama 5sekund[emoji16]Liczyłam z otwartą buzią ze zdziwienia hehe zapomniała się bo zobaczyła moje okulary i koniecznie chciała je dostać więc 2 rączki po nie wyciągnęła i z gorączkowo pytała czy jej dam hehe Fajna jest z tym swoim dasz? Dasz? [emoji3]A jak wyciągamy naczynia ze zmywarki to daję jej koszyczek ze sztućcami żeby mi podawała i za każdym razem jak wyciąga coś to.się pyta: chcesz? chcesz? [emoji3]

reklama
Mój Kuba kompletnie nie układa nic z klocków, jedynie burzy... natomiast ostatnio zauważyłam że bardzo dużo rozumie i np kicia to nie jest tylko nasz kot, tylko i wszystkie w książeczkach, a nawet ostatnio mi ma bluzce znalazł :p. Fajne jest to, że np dam mu coś żeby zniósł mojej mamie, która jest w innym pomieszczeniu i faktycznie idzie do niej i jej to daje. Zaczynam się wyręczać :p

Pola rozumiem - ciekawe rzeczy piszesz dzięki:)

Chybra może szykuje słownik i zacznie zaraz sypać wyrazami:)

Kasia jak słodko jak tak pyta :)) gratuluje samodzielnego stania [emoji813]️

Nika jeszcze trochę i nam będą kawę robić [emoji23][emoji23]

Mysle, ze to zalezy od dziecka. Moj syn lubi takie mechaniczne zabawy. Najlepiej dac mu latarke, a on bedzie rozkrecal czesci. Lubi przesypywac z pudelka do pudelka. Zabawkami sie nie zajmie dluzej niz 2 minuty. Lubi budowac z klockow. Mysle, ze im wiecej dziecko cwiczy tym lepiej mu to wychodzi. Tak samo z lyzka i widelcem. Jesli probuje to w koncu sie nauczy.
Fajne informacje dot. logopedy. Dziekuje :)

Super info odnośnie logopedy.
Z mówieniem u nas podobnie jak u nas - malutko.
Z rozumieniem wydaje mi się, ze rozumie odmienione, sprawdzę to dzisiaj :p
A co do budowania z klocków to mi się wydaje ze właśnie te duplo czy mega blocks są łatwiejsze nóż gładkie. Gładkie trzeba precyzyjnie żeby się wieża nie rozwaliła, a te się trzymają :p

Ja mam dziś jkis dzień pozbawiony cierpliwości.... nie wiem, ale no tak mi jej brak. Muszę się dziś bardzo przy Kubusiu pilnować.
Chyba jestem zmęczona po prostu ;) praca, domem, ciągłym brakiem czasy i tum ze tak szybko ucieka.

Dobra, dziewczyny, szukam inspiracji na prezent. Moj mąż lubi biegać. Może coś z tego, ale nie mam pojęcia co.... podpowiedzieć coś? :D

reklama
Do góry