reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

aga_k_m jeszcze muszę znaleźć restaurację gruzińską:) baardzo chciałabym spróbować tej kuchni:)
Chybra ale smacznie wyglądają te mielone Mniamm , dawno nie jadłam:)
Emol ja też nie lubię gotować, tylko się przy tym denerwuje, non stop coś mi spada.Gotuję bo wypada dać R jeść jak wraca po 12gdz w pracy do domu hehe i w sumie pomimo tego, że nie lubię tego robić to mi nawet smaczne wychodzi:)
Chybra moja Emi też ma zaniki pamięci, tak.się ponoć dzieje:) też ma takie zdolności manualne, bardzo jest zreczna,nie to co my:) ale klocków nie układa tylko burzy je:)
Emi wczoraj stała sama 5sekund[emoji16]Liczyłam z otwartą buzią ze zdziwienia hehe zapomniała się bo zobaczyła moje okulary i koniecznie chciała je dostać więc 2 rączki po nie wyciągnęła i z gorączkowo pytała czy jej dam hehe Fajna jest z tym swoim dasz? Dasz? [emoji3]A jak wyciągamy naczynia ze zmywarki to daję jej koszyczek ze sztućcami żeby mi podawała i za każdym razem jak wyciąga coś to.się pyta: chcesz? chcesz? [emoji3]

reklama
Mój Kuba kompletnie nie układa nic z klocków, jedynie burzy... natomiast ostatnio zauważyłam że bardzo dużo rozumie i np kicia to nie jest tylko nasz kot, tylko i wszystkie w książeczkach, a nawet ostatnio mi ma bluzce znalazł :p. Fajne jest to, że np dam mu coś żeby zniósł mojej mamie, która jest w innym pomieszczeniu i faktycznie idzie do niej i jej to daje. Zaczynam się wyręczać :p

Pola rozumiem - ciekawe rzeczy piszesz dzięki:)

Chybra może szykuje słownik i zacznie zaraz sypać wyrazami:)

Kasia jak słodko jak tak pyta :)) gratuluje samodzielnego stania [emoji813]️

Nika jeszcze trochę i nam będą kawę robić [emoji23][emoji23]

Mysle, ze to zalezy od dziecka. Moj syn lubi takie mechaniczne zabawy. Najlepiej dac mu latarke, a on bedzie rozkrecal czesci. Lubi przesypywac z pudelka do pudelka. Zabawkami sie nie zajmie dluzej niz 2 minuty. Lubi budowac z klockow. Mysle, ze im wiecej dziecko cwiczy tym lepiej mu to wychodzi. Tak samo z lyzka i widelcem. Jesli probuje to w koncu sie nauczy.
Fajne informacje dot. logopedy. Dziekuje :)

Super info odnośnie logopedy.
Z mówieniem u nas podobnie jak u nas - malutko.
Z rozumieniem wydaje mi się, ze rozumie odmienione, sprawdzę to dzisiaj :p
A co do budowania z klocków to mi się wydaje ze właśnie te duplo czy mega blocks są łatwiejsze nóż gładkie. Gładkie trzeba precyzyjnie żeby się wieża nie rozwaliła, a te się trzymają :p

Ja mam dziś jkis dzień pozbawiony cierpliwości.... nie wiem, ale no tak mi jej brak. Muszę się dziś bardzo przy Kubusiu pilnować.
Chyba jestem zmęczona po prostu ;) praca, domem, ciągłym brakiem czasy i tum ze tak szybko ucieka.

Dobra, dziewczyny, szukam inspiracji na prezent. Moj mąż lubi biegać. Może coś z tego, ale nie mam pojęcia co.... podpowiedzieć coś? :D

reklama
Do góry