reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

U nas idą chyba 3 bo od.kilku nocy nie śpimy...
Poranna burza moja mama mi.mówiła, że jak tylko zaczęłam siedzieć to mnie sadzała na nocnik i szybko zakumałam o.co.chodzi.Ale szczerze to mi się nie chce narazie robić tego z Emi.Przyjdzie czas.

reklama
Oo Aim u nas w żłobku też tak siedzą dzieciaczki jedne w krzesełkach a inne przy stoliku.

Poranna burza ja już Szymka sadzam na nocnik jakiś czas i od wczoraj do niego sika. A wcześniej siedział i po 15minut na nim i sikał obok zaraz po zejściu. Ale on wogole nie sika w nocy ani w dzień na drzemce.
I u nas w żłobku sadzają dzieci.

Ola W , Pumelova wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń [emoji8][emoji8]

Ja już Saddam na nocniczek..Ale narazie takie podwojenie tylko przed kąpaniem wieczornym. Czasem ładnie posiedzi A czasem tak jak dziś.. za nic nie chciała i sikala się mi na nogi.

Dziewczyny mam pytanie. Czy jeżeli pracodawca proponuje mi inne stanowisko niż poprzednio i ja odmawiam to może mnie zwolnic?

Dziekuje :***

Jenny wg mnie nie. Chyba ze proponuje inne stanowisko, bo wczesniej nastąpiła likwidacja poprzedniego. Ale tak ni sie tylko wydaje, nie mam wiedzy w tym temacie

reklama
Jenny wydaje mi sie ze moze ci zaproponowac inne stanowisko ale musisz miec minimum takie samo wynagrodzenie co przed zajsciem w ciaze. Wyrownanie do pensji. Ewentualnie moze zrobic tak ze da ci to inne stanowisko, da wyrownanie a po 2 miesiacach zwolni za np. Zle wykonywanie swojej pracy. Na dwoje babka wrozyla co on zrobi.

Do góry