reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
U nas najgorsze były czwórki. No ale one są wielkie, więc nic dziwnego że tak bolą. A u nas szły na raz 3 czwórki i 3 trójki więc w ogóle było kombo.. nie wiem jak on to przeżył, noce były najgorsze, płakałam razem z nim..

Jenny poddaliśmy się - nie czekamy wiecej na britaxa (chociaż dzisiaj słyszałam, że sie poprawił) i mamy sirone s i- size (też obrotowa) oczoje*ny róż.super pasował do auta, do Młodej to odpuściliśmy i wzieliśmy po prostu. Poza tym mój P coś dopytywał mailowo (czego nam w 8 gwiazdkach nie potrafili wytlumaczyc) czekaliśmy na odpowiedź 4 tyg ;/ (w porównaniu cybex na to samo pytanie odpowiedział tego samego dnia :p ) takie mają podejście do klienta ;/ daj znać jak Twój fotel, mam nadzieje że faktycznie w poniedziałek będzie.

U nas dolne trojeczki już wyszły grórne już prawie prawie. Widać jak ciepi wieczorami i nie wiem u nas chyba gorzej przy trójkach niż czwórkach, albo może to kwestia tego, że do pracy wróciłam [emoji12]

U nas wszystko oprócz trójek, które raczej teraz idą. Ciężko idzie, na szczęście standardowe dawki leków dają radę. Ale wydaje mi się, że trójki idą gorzej niż tamte czwórki. Bo pierwszy raz widać że z bólu po prostu płacze że łzami itd, tak to był zły, marudny, płaczliwy nawet ale bez prawdziwego długiego bolesnego płaczu.

reklama
Do góry