reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pola o 21.30 zasypia? Ło jejku...przez pierwsze pół roku Emi chodziła spać ok 21,22 bo jak ją kładłam wcześniej to traktowała to jako drzemkę i później hulaj dusza.Jak skończyła 6m to postanowiłam znów spróbować ją kłaść wcześniej czyli ok 19 i się udało, budzi się ok 2 na mleko i śpimy do ok 7.30 także wysypiam się wkupić końcu no i z R mamy czas dla siebie.
Linoone ja mam kilka kurtek a tu w uk ponoć do grudnia ma być ponad 20stopni....
Poranna burza ja też czekałam na dwójki a tu czwórka szła.
Pumelova ale ten płacz Agatki spowodowany jest emocjami,że w końcu cię widzi:)
Ola może to są jakieś lęki nocne? Bo mojej też się tak zdarza i nie jestem w stanie jej uspokoić,wręcz się wyrywa,kopie mnie jakby nie była świadoma.Bo zwykle to mamusia najważniejsza jest...No mamy taki okres tzn on zawsze był że tata od zabawy a mama od tych poważnych rzeczy, teraz to jest bardzo nasilone.
Tak, dokladnie Kasia ok 21.30 zwykle, ogolnie zycia przez to nie mamy...
Musimy sprobowac to zmienic jak Wam sie udalo, tylko u nas starsza tez tak po 21 chodzi spac a mamy mieszkanie 2 pokojowe wiec ciezko sie odseparowac i dzieciaczki wyciszyc..

Chybra moje wyrazy współczucia.... będzie ciężko..ale jest kolejne pokolenie które musi poznać historię o pradziadkach..

Judith. My niby w poniedziałek mamy otrzymać. Czekamy. I tez w końcu zdecydowaliśmy się na róż. Ile waży Twoja córka? Nasza ma ok 9200 i 80 cm. Ale ostatnio ma taki apetyt że chyba szybko będzie rosła

Chybra wyrazy współczucia :( tulę mocno!

Pola u nad to samo wyszło. Kubę kąpaliśmy o 21 przez pierwsze miesiace? A pozniej z czasem wszystko sie przesuwało

Ola w mysle ze zabawianie to nie jest dobre rozwiazanie. Wtedy bedzie myslal ze bycie zlym jest zle i musi udawac ze jest ok i byc usmiechnietym. Ja bym siedziala obok i czekalabym az sie uspokoi i powiedzialabym ze teraz czuje zlosc ale jest noc i powinien sprobowac usnac. I tak kilka razy to zrozumie ze noc jest do spania. Kazdy moze miec gorszy dzien i okres czasu. Ja tez lubie sobie pomarudzic jak mi zle, to dziecko tez ma do tego prawo. Ale mysle ze warto mu tlumaczyc.

reklama
Jenny na ostatnim szczepieniu bylo 9200 i 76 cm. Mi niestety nie mowią kiedy dostane, zawsze mowią że idzie coś od Britaxa ale nigdy nie wiedzą co ;/ juz w międzyczasie byly dwie dostawy i cisza. Tobie tak konkretnie powiedzieli?

Ostatnia edycja:
Do góry