reklama
Chybra moje wyrazy wspolczucia.No i Dziadek odszedł ehhh Ojj będzie teraz smutno i ciężko...
Tak, dokladnie Kasia ok 21.30 zwykle, ogolnie zycia przez to nie mamy...Pola o 21.30 zasypia? Ło jejku...przez pierwsze pół roku Emi chodziła spać ok 21,22 bo jak ją kładłam wcześniej to traktowała to jako drzemkę i później hulaj dusza.Jak skończyła 6m to postanowiłam znów spróbować ją kłaść wcześniej czyli ok 19 i się udało, budzi się ok 2 na mleko i śpimy do ok 7.30 także wysypiam się wkupić końcu no i z R mamy czas dla siebie.
Linoone ja mam kilka kurtek a tu w uk ponoć do grudnia ma być ponad 20stopni....
Poranna burza ja też czekałam na dwójki a tu czwórka szła.
Pumelova ale ten płacz Agatki spowodowany jest emocjami,że w końcu cię widzi
Ola może to są jakieś lęki nocne? Bo mojej też się tak zdarza i nie jestem w stanie jej uspokoić,wręcz się wyrywa,kopie mnie jakby nie była świadoma.Bo zwykle to mamusia najważniejsza jest...No mamy taki okres tzn on zawsze był że tata od zabawy a mama od tych poważnych rzeczy, teraz to jest bardzo nasilone.
Musimy sprobowac to zmienic jak Wam sie udalo, tylko u nas starsza tez tak po 21 chodzi spac a mamy mieszkanie 2 pokojowe wiec ciezko sie odseparowac i dzieciaczki wyciszyc..
Chybra moje wyrazy współczucia.... będzie ciężko..ale jest kolejne pokolenie które musi poznać historię o pradziadkach..
Judith. My niby w poniedziałek mamy otrzymać. Czekamy. I tez w końcu zdecydowaliśmy się na róż. Ile waży Twoja córka? Nasza ma ok 9200 i 80 cm. Ale ostatnio ma taki apetyt że chyba szybko będzie rosła
Judith. My niby w poniedziałek mamy otrzymać. Czekamy. I tez w końcu zdecydowaliśmy się na róż. Ile waży Twoja córka? Nasza ma ok 9200 i 80 cm. Ale ostatnio ma taki apetyt że chyba szybko będzie rosła
Emol
Fanka BB :)
Ola w mysle ze zabawianie to nie jest dobre rozwiazanie. Wtedy bedzie myslal ze bycie zlym jest zle i musi udawac ze jest ok i byc usmiechnietym. Ja bym siedziala obok i czekalabym az sie uspokoi i powiedzialabym ze teraz czuje zlosc ale jest noc i powinien sprobowac usnac. I tak kilka razy to zrozumie ze noc jest do spania. Kazdy moze miec gorszy dzien i okres czasu. Ja tez lubie sobie pomarudzic jak mi zle, to dziecko tez ma do tego prawo. Ale mysle ze warto mu tlumaczyc.
reklama
Jenny na ostatnim szczepieniu bylo 9200 i 76 cm. Mi niestety nie mowią kiedy dostane, zawsze mowią że idzie coś od Britaxa ale nigdy nie wiedzą co ;/ juz w międzyczasie byly dwie dostawy i cisza. Tobie tak konkretnie powiedzieli?
Ostatnia edycja: