reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tez sie zastanawiam nad ospa.

Chybra tak jK ktos juz pisał - dla zlobkowych za darmo. Tylko trzeba wziac zaświadczenie ze dziekco uczęszcza do zlobka.

Jestem na siebie wściekła.... telefon mi wypadł z ręki. I tak niefortunnie, ze na róg, ale akurat ta szklana czesc....
działa, ale jest tak poorana szybka, ze na gorze ledwo cos widze przez te pęknięcia.
A co lepsze - szlam wyjatkowo wolno i spokojnie. Nie qiem jak mogl mi sie wysunąć z ręki!

Kurde moze spróbuje z tym viburcolem w takim razie. Bo camilia etc niedtety słabo ostatnio

reklama
Aim masz racje. I to jest na pierwszym miejscu . Nie miałam pojecia, ze to to. Dzięki za info! Nam polecała jedna pediatra przy okazji jego płaczu na poczatku. Ale daliśmy mu to max 3 razy. I to długich odstępach tj tygodni, a nie godizn.
Dobrze miec tu kogos, kto sie zna :)

reklama
.Ewella my mamy valde chyba B2 taka z dziura pod głowę, ja juz któreś z kolei i nawet jak na jeden dzień jadę to biorę. Twardość średnią, teraz mam L a wcześniej M. Mąż ma XL twarda ale on jest wielki i waży 140 kg.
Linoone jak złapie to powinien łagodniej przejść, jak chodzi do żłobka to bierzesz zaświadczenie i masz za darmo, o Ola już napisala:) . Ja planuje szczepić jak tylko będzie Grześ szedł do żłobka.
Dziś zdecydowanie nie jest Grzesia dzień, jak wstał z drugiej drzemki to się o ścianę walnal czołem. No masakra, całe szczęście już poszedł spać.

Do góry