reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nam też polecili u nas w aptece takie czopki dla dzieci więc są.

A no i też byliśmy na szczepieniu i L zniósł wszystko cichutko, waży11 kg i niby mierzy 75 cm, ale też mi się wydaje, że ta miarka przekłamuje, bo nosi ubrania 92 i 86 :p

Emol współczuję na prawdę. Ja codziennie myślę o tym, że kiedyś odpocznę i się normalnie wyśpię ehhh.

W sumie nie wiem co pisać, zmęczona jestem i mnie nerwy noszą, a chwilę spokoju miałam ostatnio przed pojawieniem się K , dobranoc...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak czesto podajecie nurofen/paracetamol przy ząbkowaniu?
Nie chodzi mi o dozwolona ilośc tylko chodzi mi o to jak czesto Wy podajecie.

Pytam, bo ja starałam sie unikac i Ew tylko na noc. Ale od kilku dni jest hardkor. On czesto uderza głowa o cos zelaszcza jak jest rozdrażniony+ ja czegos zabronię (ale to przy zębach robi. W innych przypadkach tylko sie drze :p). Wiec dzis np juz teraz mu dałam. I zapewne na noc. Wiem, ze nie robie mu tym krzywdy, ale wiadomo- wolałabym unikac podawania leków... a niestety maści nie dzialaja

Kasia oczywiście że są czopki dla dzieci i to różne dawki. O już masz :)
U nas od rana masakra, Grześ się wywal i rozcial usta. Krwi było jak dzika. Ja już w stresie że to szyć. Ale ust się chyba nie szyję. Byłam w łazience a mąż go przyniósł całego we krwi, myślałam że zejdę. Obserwuje.

Emol, już niedługo! :) jak planujesz rozwiązać kwestie wózka? Kupujecie podwójny?
Współczuję Ci bardzo, mój co prawda siedzi w żłobku tylko ok. 5h, ale to aż 5h. Mogę spokojnie się zdrzemnąć, pójść na fitness, zrobić zakupy, paznokcie, normalnie pójść do lekarza.. Po prostu mam czas tylko dla siebie. Niczym się nie martwie. To jednak jest duży komfort.

Misia, nieźle. Strasznie się boję takich upadków...

Ola, ja daję przeciwbólowe tylko jak jest na prawdę dramat. I tylko ew na noc. W dzień nie. Do tej pory dałam może ze 2 razy na zęby.

Misia masakra, mam nadzieję że się szybko zagoi.

Emol mi przy ospie powiedzieli że tylko wysypka może być. Skąd tam katar i kaszel?!

Ola u nas nie było jeszcze tak źle z powodu zębów żeby podać.

Agatka dziś miała lepszy dzień w żłobku. Jest nadzieja.

Emol mi tez powiedzieli, że przy ospie tylko wysypka nic takiego co piszesz..

Misia niech się szybko goi !
A tak z innej beczki kiedyś polecalas poduszki do spania możesz napisać jakie to byly ? :)

reklama
Do góry