reklama
aha83
kwietniówka '09
Mój nic nie mówi świadomie , gada tylko po swojemu i to nie za wiele, za to nie i tak namiętnie gestykuluje głową [emoji847]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Papa mój też robi [emoji4] i wymusza płacz [emoji23][emoji23][emoji23] jak mu powiem coś poważnie, że nie wolno [emoji7]
Emol
Fanka BB :)
Aga no u nas z tydzień, na początku nieśmiało ale teraz to ciągle.
U nas powtarza mówi muu, nie, baba, mama, tata, papa ale na papier toaletowy jak idzie do łazienki to krzyczy aby mu podac mówiąc papa, da (jak coś chce) a tak to dużo gada po swojemu, chyba po mamusi gadatliwy
Wizyta NFZ 26.04
U nas powtarza mówi muu, nie, baba, mama, tata, papa ale na papier toaletowy jak idzie do łazienki to krzyczy aby mu podac mówiąc papa, da (jak coś chce) a tak to dużo gada po swojemu, chyba po mamusi gadatliwy
Wizyta NFZ 26.04
Chybra u mnie właśnie tak samo.Też w ciągu dnia ciężko ze spaniem, muszę na rękach.Ja też żadnych butów nie zakładam.Nauczy się chodzić to dostanie hehe
Widzę że chyba wszystkie mamy jazdę w domu...
Aha83 ja się jeszcze nie znam na butach [emoji16]Będę robić rozeznanie dopiero
Emol moja od 2m mówi Nie.Na początku to było takie nieświadome ale teraz świadomie.mówi kiedy chcę ją przebrać a ona nie chce.Krzyczy Nie wtedyMoja sie zakrywa i odkrywa np pielucha żeby akuku robić,słodkie toAha i umie robić puk puk w okno czy lustro.
Dziś noc kiepska, od 1.30 nie spała tylko kręciła się i jeczała , padam.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że chyba wszystkie mamy jazdę w domu...
Aha83 ja się jeszcze nie znam na butach [emoji16]Będę robić rozeznanie dopiero
Emol moja od 2m mówi Nie.Na początku to było takie nieświadome ale teraz świadomie.mówi kiedy chcę ją przebrać a ona nie chce.Krzyczy Nie wtedyMoja sie zakrywa i odkrywa np pielucha żeby akuku robić,słodkie toAha i umie robić puk puk w okno czy lustro.
Dziś noc kiepska, od 1.30 nie spała tylko kręciła się i jeczała , padam.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Emol moja mówi nie i rusza głową na nie - jak no podejdzie do suszarek żeby je poprzesuwać to wie jaka będzie reakcja, rusza i sama mówi nie [emoji12]
Brawo też bije, słodkie to.
Co do bucików to polecane ( ja sie nie znam jeszcze) przez znajome to bobux, ekotuptusie, attipasy.
Pytanie mam do tych co karmią butlą, dajecie na noc kaszke? W sensie że na kolacje i już bez butli przed spaniem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Brawo też bije, słodkie to.
Co do bucików to polecane ( ja sie nie znam jeszcze) przez znajome to bobux, ekotuptusie, attipasy.
Pytanie mam do tych co karmią butlą, dajecie na noc kaszke? W sensie że na kolacje i już bez butli przed spaniem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj mowi „nie” w rożnych syt. Czasem wydaje dźwięki brzmiące jak „gdzie to”
Jak sie cos schowa. Duzo po swojemu.
Nie bije brawo i nie robi papa. I teraz nie wiem czy sie martwić, bo Wadze robia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sie cos schowa. Duzo po swojemu.
Nie bije brawo i nie robi papa. I teraz nie wiem czy sie martwić, bo Wadze robia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Mój mówi "nie". Czasami nawet uda mu się adekwatnie do sytuacji. Kiedyś zapytałam go czy długo będzie tak płakał? To odpowiedział be de. Było kilka takich sytuacji, ale to wszystko przypadki. Brawo też bije. Papa nie robi.
U nas te wieczorne płacze to zapalenie ucha
U nas te wieczorne płacze to zapalenie ucha
Ostatnia edycja: