reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

U K to z pewnością bunt, tyle że on trwa i trwa , szkoda gadać.

Wieczorem przebierałam szafę i z mężem wybieraliśmy w co się dziś wieczorem ubiorę:-pHehe wiecie człowiek wychodzi do ludzi i cieszy się jak durna nastolatka:laugh2:Jeszcze stresu mi dokłada to, że muszę się jakoś trzymać, bo jutro od rana muszę być w formie i w ogóle Maz, dzieci, stara jestem:-p

Poodkurzane, śniadanie się robi, pogoda cudna, na obiad do teściów. Szczerze mówiąc dobrze, że z moimi się dziś nie zobaczę, mam Ich dość widząc Ich codziennie...

reklama
Kasia_831 ale ci fajnie :) miłęgo dnia i daj znać jak sobie poradzili ;)

Mumusia_Muminka to dobrze że wszystko tak się skończyło :) Moja mama zawsze mówiła w podobnej sytuacji, bo my na przykład kiedyś w piecy grzebaliśmy ;) że ona woli żebyśmy popłakali chwile od klapsa niż ona ma płakać całe życie bo nam stanie się coś poważnego. I myślę że to racja, bo poparzyć się albo coś gorszę to chyba już lepszy klaps...
my nie mamy zębów :)

Misia zdrówka :) i co angina ?

Ola ja daję pracetamol na noc jak wiem że to zęby, wychodzę z założenia że ból zębów to najgoryszy ból na świecie ( sama tego doświadczyłam, kiedy na ketanolu dalej czułam ból). Nie daję każdej nocy tylko co drugą lub trzecią, żeby on się wyspał i ja :)
Mąż przeprosił :) ale chyba nie takie mocno wymuszone skoro kupił kwiaty :) mój nigdy nie kupił

Chybra miłego dnia :)

u nas płacz od 5 rano dla odmiany ;) trzecia noc z rzędu musi płakać ...

Hejka bakteryjne zapełnienia gardła mam. Dostałam antybiotyk. Jak tu się od buziakow powstrzymać??
Grześ od rana na czworaka i przod-tył. Za to pelznie tylko do tyłu i się wkurza:)
Miłego dnia.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek ja tez czasem smaruje :)
Dzięki za inf o maści z wit a.

Pumelova wlansie smarowałam
Linomagiem na noc. Ale poprawa poli co taka sobie

Abed No jak jestes pewna to wiadomo. Wlasnie dlatego pytałam :) bo u Kuby dolne widziałam, a górnych nie widac, ale widze, ze cos tam mu przeszkadza, ale wlasnie na takie cos jeszcze nie cjce dawac, zwłaszcza ze w nocy śpi bez problemow
Gdybym była pewna, to tez bym podała jakbym widziała, ze jest dramat :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam. Wpadam na chwilkę.
Mam armagedon.
Po 3.00 w nocy Maja zrobiła się gorąca i okazało się że ma gorączkę 38-39 spada po ibum na ok1.5-2 godz i znów wzrasta.
Jest od wczoraj ośliniona nieziemsko
(dopiero co pisałam że już się nie ślini). Do 5.30 płakała, aż zasnęła na mnie i tak do 10.30 kimała. W dzień malutkie kilkuminutowe drzemki.:sorry:
Jak zaczyna działać syrop to jest ciut lepiej jak temp.wzrasta to ciągle płacze. Tak że noc i dzień na rękach. Nie miałam możliwości nawet koszuli przebrać, dobrze że mam jakieś jedzenie zamrożone bo bym padła.
Miłego wieczorku.

Witam się wieczornie, rzadko pisze, ale czytam was zawsze.
Moje dziecię dostało jakiejś wysypki na twarzy, szyi, brzuchu od ostatniej zupki, tylko teraz nie wiem na co, zupa była z marchewki, ziemniaka, pietruszki i selera. Nie wiem na co, bo to była zupa przeze mnie zrobiona a wcześniej jadła delikatne jarzynki z gerbera ze słoika o tym samym składzie i wysypki nie było. To nie wiem co jest?
Upiekłam babkę bounty a malusia mi śpi.
A poza tym to ospa u mojego brata panuje, córka jego miała dwa tygodnie temu, a teraz jego żona złapała co jest w ciąży, bo nie miała w dzieciństwie.
Wczoraj i dzisiaj pogoda super, jak wiosna i jak długo jasno. :happy2:
Pozdrawiam was wszystkie

Ola ja jak podawałam starszemu synowi to tylko na dzień, jak spał spokojnie a świrował w dzień to ok :) ale jak kolejną noc z rzędu budził się co 15 min i chciał usnąć a nie mógł to wtedy dawałam, właśnie po to żeby pospać

Aniek współczuje :( wiem jak to wygląda :( Jak się ślini to może gardło, u nas tak było. A ma katar ? kaszel ? zdrówka życzę i cierpliwości

Przyszła_Mamusiaa o ja ospa w ciąży - masakra. W którym tygodniu jest ? to jest bardzo niebezpieczne w ciąży :( wrzuć przepis na wątek przepisowy bo brzmi ciekawie :)

ja dziś dzień masakra... ale nie będę narzekać :)

reklama
Do góry