Chybra
Fanka BB :)
Hymmm słodycze, my w domu ogolnie rzadko je mamy, a gdy już są to K zawsze coś dostanie, bo nie da się zjeść w tym domu nic bez podzielenia się z Nim Ale nie ukrywam, że do niedawna nie dostawał, bo po wszystkich , zwłaszcza po czekoladzie, wyłaziła mu alergia. Ja się tak cieszę, że mogę mu dać teraz np kinder niespodziankę i patrzeć jak się cieszyNo a L jest jeszcze za mały na takie rzeczy .
Zębów też jeszcze nie myjemy, bo ich nie ma
Ej ale mi się okazja trafiła, aż nie wierzę. Kumpela się odezwała czy w sb nie pójdę z Nimi na otwarcie nowej knajpy i Mąż mówi , że ok i zostanie z chłopakami Szoooook! Ona też długo nie będzie siedziała i Mąż po Nią przyjedzie więc i mnie zabiorą do domu, super!
Cardio zrobione. Na obiad rybka, jutro do teściów na obiad, wieczorem do knajpy, a w nd z Mężem gdzieś wyskakujemy hehe. Na reszcie trochę się odmóżdżę!
Zębów też jeszcze nie myjemy, bo ich nie ma
Ej ale mi się okazja trafiła, aż nie wierzę. Kumpela się odezwała czy w sb nie pójdę z Nimi na otwarcie nowej knajpy i Mąż mówi , że ok i zostanie z chłopakami Szoooook! Ona też długo nie będzie siedziała i Mąż po Nią przyjedzie więc i mnie zabiorą do domu, super!
Cardio zrobione. Na obiad rybka, jutro do teściów na obiad, wieczorem do knajpy, a w nd z Mężem gdzieś wyskakujemy hehe. Na reszcie trochę się odmóżdżę!