Pumelova no jest tv w pokoju, ale Maja nie bardzo zwraca na niego uwagę jak jest załączony. Zawsze tv był, a spanie jej się powaliło w listopadzie. U fizjo nie byłam, bo pediatra mówi że wszystko ok i nie ma takiea potrzeby. może faktycznie pójdę? Albo do innego pediatry???
Ciebie kobieto podziwiam z tą dietą, nie wiem jak dajesz radę?
Magdzik robiłyśmy wszystkie możliwe badania, krew , mocz, kał, wymazy, na posiew i wszystko idealne.
Tak jak dziewczyny piszą, odciągaj do uczucia ulgi i pij szałwię.
Aga_km no chodzę jak zombie i żyję nadzieją że to minie. Mała daje czadu za moich grzecznych chłopaków.
Trzymam kciuki za trafną i zadowalającą diagnozę u Was. Współczuję kłopotów ze skórą, oby jej to za bardzo nie dokuczało, bidulka.gratulujemy ząbków. Żeby was ta ospa ominęła.
U mnie też libido słabe, a nawet jak bym chciała, to nie mam możliwości przy tej mojej kosmitce.
Pola raczej nie odreagowuje, bo staram się w tygodniu żeby miała spokój i w zasadzie po za spacerem czy odwiedzinami u babci jesteśmy same w domu. w wekend ktoś nas odwiedzi, albo my gdzieś idziemy, ale to też nie są imprezy, tylko spokojne posiedzenie.
O refluksie nawet nie myślałam, to na pewno nie refluks.
Również nie zazdroszczę problemów z reflukrem, bo człowiek czuje się bezradny jak bobasowi coś dolega.
Linoone dziękuję za wsparcie. Staram się nie narzekać. w końcu kiedyś to minie.,
Trzymam kciuki za twoją dietę.
MaryH a przy refluksie dziecko nie ma problemu z ulewaniem? Bo moja wcale nie ulewa i w zasadzie nie miała z tym problemu nigdy. Pewnie że chcę namiary, bardzo chętnie skorzystam.
Ewella nie strasz. Myślisz o jakiejś konkretnej chorobie?? Kurcze chodzę do pediatry, robiłyśmy badania i nic nawet nie sugerowała.
Misia poprzednie tabsy jak urodziłam młodego to brałam 3,5roku i było ok, a teraz ewidentnie czułam się źle, jakbym depresję miała. Na tabsach jest w ulotce, że mogą obniżać nastrój. I po odstawieniu faktycznie lepiej się czuję mimo że nic się w moim życiu nie zmieniło.
Chybra mini pączki z serka homogenizowanego są super i bardzo proste. 100% gwarancji że wyjdą. My je szprycujemy marmoladą zamiast posypywać cukrem.
Aha masz jakieś pomysły do jakich specjalistów mogłabym się udać z młodą? Pediatra uważa że wszystko w porządku.
Dzięki za przepis.
Emol nic się nie dzieje bez przyczyny. Wszystko się ułoży, zobaczysz. Wiadomo że jesteś w szoku, ale emocje opadną i jak jesteś w ciąży , to w końcu zaczniesz się nią cieszyć.
Jenny zdrówka dla Was. Jutro ci napiszę na priv przepis na takie ekstra pączki które piekę co roku i takie pyszne z serka waniliowego szybkie.
Beatka ale fajnie, lubię matematykę, ale chemię nie bardzo. Za to mój najstarszy syn uwielbia. W mieszkaniu w piwnicy zrobił sobie kiedyś laboratorium , bo pani z chemii dawała mu różne rzeczy i jako jedyny w szkole średniej miał klucz do tego schowka ze wszystkimi odczynnikami.
Kasia dzięki spróbuję jej trochę wcisnąć tej melisy łyżeczką, bo u nas z piciem nie bardzo.
Też trzymam Majci rączki i nóżki i głaszczę i dłoń na klatkę piersiowom kładę, przytulam ją i śpiewam, albo szuszam do uszka....
Napolka nigdy nie słyszałam o takiej diecie, trzymam kciuki i jestem chętna na przepisy.
Ola Majka też zaliczyła już podłogę i to na płytki, bo nie mam dywanu. Pookładałam guza wodą z octem i nie było śladu.
Wadliwe szczepionki były w lubuskim i to nie chodzi o nr.partii tylko o złe przechowywanie w przychodni, gdzie była przerwa w dostawie prądu, myślę że w szpitalach nie mają przerwy? I na dodatek to było wydaje mi się jesienią po huraganie, a nie latem? Tak że wyluzuj.
Mazijajka biedna Jagodzia, oby jej to szybko przeszło. Pamiętam jak Majka miała posklejane, to jej jakoś tak bardzo nie przeszkadzało, ale trzeba było po spaniu i w nocy rozklejać. Dobrze że nie ma gorączki.
Zasnęła mi moja księżniczka o 1.00 a ja nie mogę ze zmęczenia spać. Czekam z cycem w pogotowiu i boję się nawet oddychać.
Już dziś uprzedziłam męża, że od przyszłego tyg.idę się z Majką zapisać do wszystkich specjalistów. On zawsze był przeciwny, bo twierdzi że lek.wymyslają potem choroby i ja sama doszukuję się czegoś, czego nie ma. Ale tym razem nawet nie skomentował. Chcę mieć pewność że taka jej uroda, a nie przez jakiś ból np.nie potrafi spać.