Judith satysfakcjonuje mnie twoje wyjaśnienie
ale dlaczego wszędzie piszą, żeby uzywac plastiku?hmmm
Emila cała się trzęsie jak widzi tatę wieczorem, jest bardzo podekscytowana, tak bardzo że kiepsko śpi w nocy.Jak byłam w pl to świetnie spała, tylko wróciłyśmy to śpi niespokojnie.I zrobiliśmy eksperyment dziś w nocy.R poszedł spać do drugiego pokoju iiiiii Emilia przespała spokojnie nocke bez budzenia się co chwile, bez gadania przez 1,5gdz itp... nie wiem co jest na rzeczy, chyba że to przypadek...
Aniek my codziennie jesteśmy ze 2gdz na spacerze, no ale co innego jak się ma jedno dziecko a co innego gdy dwoje i więcej kiedy trzeba wszystkich ogarnąć.
Jaki jest związek pomiędzy szczepieniami a sprawami neurologicznymi?dlaczego nie wolno zaszczepić jeśli podejrzewa się jakieś nieprawidłowości na tym polu?
Mmag różnie mieszałam.Na początku miarke 2 i 2 miarki 1 ale teraz więcej 2 niż 1 daję a od jutra samą 2 planuje bo 1 mi się kończy.
Jenny u mojej ząbków brak
Ola moja też taka wtrącająca.Nie znosi mnie z tym, że R stoi za mną murem. A fakt jest faktem, że jak facet jest w domu dłużej niż 2 dni to cały plan idzie w łeb:/
Monti myślę że Ola miałaby tą całą sytuację gdzieś gdyby mąż stanął po jej stronie.A Takto jest to zapowiedź tego że tak może już być zawsze i jest to frustrujące.
Chybra wlej do pralki szklankę octu i puść na 95
Czasem bb nie chce mi się uruchomić albo ładuje się i naładować nie może.
Ja też będę pić kawkę i jeść ciasto marchewkowe
Ola ja też bym jednak wykorzystała finansowo babcię
(zaraz wyjdzie że wyrachowana materialistka ze mnie hehe no ale kto nie jest bądźmy szczerzy
)
Aniek a nie możecie grzecznie powiedzieć siostrze że chcecie wakacje spędzić tylko w czworo?
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom