Poranna_burza
Fanka BB :)
Napolka - wg mnie fizjoterapeuci bardziej sie "czepiaja". Jestem ciekawa Twojej opinii. Trzymam kciuki za szybka wizyte. Konieczniej daj znac po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Temat teściów to temat rzeka...... Moi są niby tacy religijni, nigdy do nas pierwsi nie przyjadą, bo uważają, że dzieci mają do nich przyjechac, a za każdym razem ja nie zamierzam do nich się wybierac. Ja to nawet bym chciała żeby teściowa się czymś zainteresowała, coś kupiła sama, a ją nawet nie obchodzi czy ma krzesełko, czy ma się czym bawic itp. itd.
Czy wasze dzieciaczki też się tak drapią? Moja mi się drapie strasznie,robi to przy okazji tarcia oczów jak jest zmęczona i drapie się po czole i po głowie w momencie kiedy paznokiec jest na tyle kza krótki żeby obiąc ale na tyle dobry aby się zadrapac.
Wspominacie o wczasach, my już mamy zaklepane w czerwcu 2 tygodnie nad polskim morzem, cieszę się bardzo, ale nie wiem czy małej strój kupowac czy będzie potrzebny?
A jeśli chodzi o zęby to wyszły jak miała 3 miesiące jedna dolna jedynka i zaraz po 4 dniach druga, także ma dwa zęby na dole ale innych na razie nie widac.