reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karuzela ja ci mogę napisać jak jest z piciem u nas. Co dziennie szykuje młodemu mała butelkę 30 ml soku jablkowego i 90 woda. Proponuję po każdym posiłku. Zazwyczaj ma to gdzieś. Czasem z 20 ml. Ale jak zostaje z moją mamą i zbliża się pora karmienia a ha wrócę za godzinę to ona mu daje że 3 flipsy i po tym wypija wszystko. :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola jak pięknie [emoji7] moja nie lubi na brzuchu być i sie buntuje więc nie wiem jak się nauczy tego

Kylesa myślę, że nie masz co sie martwić, po prostu kupa będzie bogatsza [emoji16]

Moja jeśli już się przewróci to tylko na łóżku, jakby na twardej macie było jej zbyt ciężko.

Mamusia moja to się w ostatnich dniach zrobiła taka złośnica że szok. Jak coś jej nie pasuje to zaciska piąstki i krzyczy.

Misia hahahaha padłam, to kot musiał być w szoku.

Emol fajny ten fotelik [emoji4], nam polecają żeby kupić dwa oddzielne zamiast tego jednego rosnącego z dzieckiem. Słabo jeszcze zgłebiłam temat, ale ppczytam o tym, który kupiłaś bo się fajnie prezentuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia Muminka nie wiem wlasnie dokładnie :)

Karuzela tak robie u wtedy otwiera, ale potem znowu zaciska i to o to chodzi :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja Zuzia też nie lubi leżeć na brzuszku, a o obracaniu to nie ma mowy. Z jakiś miesiąc temu obróciła się ze 2 razy, ale to chyba przez przypadek. A teraz jak Ją kładę na brzuszku to od razu wcina swoje łapki, bo idą ząbki. O wyciąganiu rączek do zabawek też nie ma mowy. Trochę się martwię. Główkę pięknie trzyma, ale taka mało ruchliwa.

Oooo dzieki Emol, ale jednak widzę, że on chyba nie jest dla mnie. Ja chcę fotelik tyłem i przodem do kierunku jazdy, a ten chyba tylko przodem

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, nie odzywałam się, bo u mnie ostatnio jakiś spadek formy. Ciągle czuję się zmęczona, niewyspana, a w nocy nie mogę zasnąć.

Ewela i Ola Wasze dzieciaczki wymiatają, ciekawe kiedy ja się doczekam jak Moja osiągnie takie umiejętności.

Pumelova domu tamtego jednak nie kupiliśmy. Ta kobieta jakaś dziwna, pomyśleć, że ktoś taki ma biuro nieruchomości. Mamy coś innego na oku, ale nie chcę zapeszać.

reklama
Kylesa mój ex wybrał życie beze mnie, wolał alkohol...
Moja nawet na brzuch się jeszcze nawet nie przewraca...leniuszek;)
Mamusia muminka dałam chybA godzinę po mleku..może za szybko ale dziś już było ok:)Moja reguluje sobie sama ilość jedzenia, jak chce to przysuwa butlę a jak nie to odsuwa, robi sobie już świadome przerwy.
Ja też dziś dałam chrupka ale zjadła pół i więcej nie chciała.
Aniek zawsze ci już pozostanie rana...popatrz jak to działa,ta opieka nadal ci pozostała,opiekujesz się rodziną i domem ponad siły... co do.mózgu...mam kaszkę;)
Saba ja trochę odżyłam będąc w Pl, w wakacje też sobie zrobię taki miesięczny wypad, akurat roczek Emilki będzie to urodzinki zrobimy tutaj.Mam nadzieję że jak wrócę do uk to nie będę miała już psychicznych dołów...
Ola moja często się wyrywa ostatnio, tak jakby jej bylo już mało wygodnie.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry