sylver80
Fanka BB :)
Hihihi, nie znam sięsylver jestes? Czy tylko mi sie wydaje?
Ot, cała ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihihi, nie znam sięsylver jestes? Czy tylko mi sie wydaje?
Ja teoretycznie mam termin na 1.07 lipca:-) ale.bede miec cc wiec bedzie czerwcowe.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Dziewczyny. Wlasnie wrocilam od ginekologa- lekko podlamana/zaniepokojona. Mam podwyzszone tsh (4,71) i na jutro na cito konsultacje endokrynologiczna (nigdy w zyciu problemow z tarczyca nie mialam). Do tego mam za wysokie leukocyty i jutro dodatkowa seria badan mnie czeka. A najgorsze, ze lekarz stwierdzil nisko pozone lozysko, od jutra lezace l4... oby sie podnioslo echhhh.... te moje bole plecow, ktore ostatnio mnie meczyly podobno mogly byc z tym zwiazane. Lekarz powiedzial, ze jak sie ten bol powtorzy to mam dzwonic do niego albo najlepiej od razu na izbe przyjec szpitala ginekologiczno-polozniczego jechac. Nerki mi sprawdzil na usg i mowi, ze tam nic nie widac nieprawidlowego (bo mialam wrazenie, ze to na tej wysokosci boli). Ech. Lezenie to nie problem. Przyzwyczaje sie i juz, bo jak trzeba to trzeba. Najgorszy ten niepokoj
Plci dalej nie znam, bo dzidzia peknie trzymala raczki na kroczu. Centralnie. Az mi lekarz to ujecie wydrukowal bo sam sie usmial i mowi, ze albo bardzo wstydliwa dziewczynka, albo chlopak, ktory od samego poczatku lubi trzymac w garsci swoje klejnoty
Mąż mnie dziś wyciągnął po materiał
I zrobiłam sama, masakra bo ręcznie maszynę dopiero jutro przywiezie. W przyszłym tyg jadę po inne materialki plus wstążki. Te pierwsze były próbne i dla cory bo ona szyję sama
Niedługo przejdecna ciuszki
Pola ja nie mam 160 a wole długie. Mam zdjęcie, jutro wrzucę
Nie odpisze, tylko poczytam bo właśnie siadlam. Wrzucam fotki i moje dzieło.
Zobacz załącznik 794308 Zobacz załącznik 794309 Zobacz załącznik 794310 Zobacz załącznik 794311
Blonde I rudości uwielbiam sama przez długi czas nosiłam ognisko pomarańczowe/rude włosy... Bardzo dobrze się w nich czułam z tym że kolor dość szybko plowial niestety...Asieńko zdrówka i ode mnie na urodzinki :*
Lilith piękne wyszło!
A ja się zrobiłam dziś blond wprawdzie dalej ruda ale w blondzie - właśnie wróciłam z urodzin teściowej i wszystkich zszokowałam kolorem [emoji14] Na szczęście wszystkim kolor przypasił więc zatwierdzone