reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

LILITH wizytę mam 7 lutego, ale wątpię żeby coś było widać ;) więc bedę czekać do połówkowego jakoś początkiem marca :) zastanawiamy się nad 3d/4d z synem nie mieliśmy okazji bo byliśmy w Anglii ateraz zastanawiamy się czy warto...

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja pozdrawiam z Bieszczad :D uwielbiam tu być, jest naprawdę ładnie ale na razie leżę i odpoczywam :)

nie jestem w stanie was nadrobić bo tyle żeście naprodukowaly ze szok
Ze smakołyków to ja sie dzis najem na kolacji jakiś tutejszych specjałów mniam :p no i cały tydzień nie muszę gotować wiec full szczęścia

Co do wyprysków to ja tez mam głownie na brodzie właśnie, niestety to sa hormonalne zmiany i nie da sie z tym za dużo zrobić natomiast ostatnio zakupiłam gąbeczke konjac i nawet lepiej cera wyglada.

a czym się smarujesz @Alex_87 ? ja używam Link do: babydream, Dla Mam, mleczko do ciała dla kobiet w ciąży 250 ml, nr kat. 30433 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online jest super, ma świetny skład, a jak się kąpię następnego dnia to czuję jeszcze taką warstwę na sobie :) nie wiem jak działa na rozstępy bo jeszcze nie mam :p
Ja smaruje się zwykłą wazeliną i olejkiem Bio Oil..a czasem sięgam nawet po olej kokosowy..skóra strasznie się luszczy..może to przez hormony..w poniedziałek mam wizytę u poloznej to bo jest to uciążliwe..a skóra czasem aż szczypie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No skóra szczypie bo się rozciąga właśnie trzeba nawilzac smarować :) ja też rano oliwka z rossman a wieczorem Palmers i tolpa na piersi jest ok:)

Pumelova tez czytam te trzy blogi ;)

Też skórę na całym ciele mam strasznie suchą... również smaruję się olejkiem Bio Oil, jakoś bardziej mi podchodzi niż balsamy :-)

@Alex_87 to faktycznie niefajnie. mój mąż ma takie problmy ze skórą ale on się smaruje wszystkim co mu wpadnie w ręce. niczym konkretnym.

@ewella90 czytałam że ta oliwka z babydream ma olej sojowy w składzie który nie jest zalecany kobietom w ciąży. dlatego kupiłam mleczko z babydream :) polecam
a blogi fajne :D

reklama
Do góry