reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Ja pozdrawiam z Bieszczad uwielbiam tu być, jest naprawdę ładnie ale na razie leżę i odpoczywam
nie jestem w stanie was nadrobić bo tyle żeście naprodukowaly ze szok
Ze smakołyków to ja sie dzis najem na kolacji jakiś tutejszych specjałów mniam no i cały tydzień nie muszę gotować wiec full szczęścia
Co do wyprysków to ja tez mam głownie na brodzie właśnie, niestety to sa hormonalne zmiany i nie da sie z tym za dużo zrobić natomiast ostatnio zakupiłam gąbeczke konjac i nawet lepiej cera wyglada.
Ja pozdrawiam z Bieszczad uwielbiam tu być, jest naprawdę ładnie ale na razie leżę i odpoczywam
nie jestem w stanie was nadrobić bo tyle żeście naprodukowaly ze szok
Ze smakołyków to ja sie dzis najem na kolacji jakiś tutejszych specjałów mniam no i cały tydzień nie muszę gotować wiec full szczęścia
Co do wyprysków to ja tez mam głownie na brodzie właśnie, niestety to sa hormonalne zmiany i nie da sie z tym za dużo zrobić natomiast ostatnio zakupiłam gąbeczke konjac i nawet lepiej cera wyglada.
pumelova
Fanka BB :)
a czym się smarujesz @Alex_87 ? ja używam Link do: babydream, Dla Mam, mleczko do ciała dla kobiet w ciąży 250 ml, nr kat. 30433 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online jest super, ma świetny skład, a jak się kąpię następnego dnia to czuję jeszcze taką warstwę na sobie nie wiem jak działa na rozstępy bo jeszcze nie mam
Alex_87
Ja smaruje się zwykłą wazeliną i olejkiem Bio Oil..a czasem sięgam nawet po olej kokosowy..skóra strasznie się luszczy..może to przez hormony..w poniedziałek mam wizytę u poloznej to bo jest to uciążliwe..a skóra czasem aż szczypiea czym się smarujesz @Alex_87 ? ja używam Link do: babydream, Dla Mam, mleczko do ciała dla kobiet w ciąży 250 ml, nr kat. 30433 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online jest super, ma świetny skład, a jak się kąpię następnego dnia to czuję jeszcze taką warstwę na sobie nie wiem jak działa na rozstępy bo jeszcze nie mam
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
sylver80
Hej mamuśki Ja również uciekłam z lipcówek 2017 mjakmama i chciałabym do Was dołączyć. Jest to moja pierwsza ciąża. Termin porodu wg usg to 7.07.2017 a wg OM 10.07.
Angorka witaj
Mamy identyczne terminy! Ja też z om 10.07, z USG 7.07
pumelova
@Alex_87 to faktycznie niefajnie. mój mąż ma takie problmy ze skórą ale on się smaruje wszystkim co mu wpadnie w ręce. niczym konkretnym.
@ewella90 czytałam że ta oliwka z babydream ma olej sojowy w składzie który nie jest zalecany kobietom w ciąży. dlatego kupiłam mleczko z babydream polecam
a blogi fajne
@ewella90 czytałam że ta oliwka z babydream ma olej sojowy w składzie który nie jest zalecany kobietom w ciąży. dlatego kupiłam mleczko z babydream polecam
a blogi fajne
reklama