reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tymuniek ja w poprzednich dwóch ciążach cukrzycowa teraz na granicy. Ale nie mam sprawdzonych metoda prób i błędów widziałam co mi podnosi cukier. W pierwszej ciąży miałam dość duże trudności w utrzymaniu cukrów, jadłam mało i zdrowo. W drugie mogłam pozwolić sobie np na kromkę ciemnego pieczywa...

gratuluję udanej wizyty Karolina! mój Mikołaj w 14t waży 100g więc chyba idealnie :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Cześć dziewczyny.

A ja dziś kiepsko się czuje, w pracy myślałam, że wyjdę z siebie. tak mnie coś bolało po prawej stronie pod żebrami ,że aż z bólu łzy miałam w oczach. Popracowałam później godzinę na stojąco i niby trochę lepiej,ale jak tak dalej będzie to nie wiem jak ja dopracuje do końca kwietnia. [emoji54]

Seks hmmm ja nawet nie wiem czy mogę bo ochoty tez nie mam i ogólnie jakoś dziwnie mi z tym dzidziusiem w brzuchu

Karolina gratulacje wizyty

Jutro ja mam wizytę, pewnie potwierdzi mi płeć i będzie Bartek lub Mikołaj jak u Ciebie morela [emoji38]

Hej dziewczyny !
Mam pytanie ..być moze sie powtórzę ale raczej nie do ogarnięcia jest znalezienie informacji z całego forum [emoji12] powiedzcie mi jakie witaminy łykacie ?? Ja ogolnie falvit mama od samego początku ale ostatnio dużo osób nastraszylo mnie ze nie powinno sie przyjmować witaminy A w postaci tabletek ( co niestety jest w składzie falvit) tylko najlepiej w postaci pożywienia.Podobno to powoduje różne choroby ... Ja absolutnie nie chce Was straszyć ..ale ciekawa jestem Waszych opinii .. i poniekąd uspokojenia mnie :)
Najgorsze jak człowiek zacznie o czymś intensywnie rozmyślać i sie zastanawiać czy oby nie zaszkodziło . ..
Takze tak [emoji4] czekam na Wasze opinie
Ja od jutra zaczynam brać Pregne Plus ( tam juz nie ma witaminy A w składzie )

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry