reklama
Tymuniek ja w poprzednich dwóch ciążach cukrzycowa teraz na granicy. Ale nie mam sprawdzonych metoda prób i błędów widziałam co mi podnosi cukier. W pierwszej ciąży miałam dość duże trudności w utrzymaniu cukrów, jadłam mało i zdrowo. W drugie mogłam pozwolić sobie np na kromkę ciemnego pieczywa...
Karolina2412
Zaangażowana w BB
jesteśmy po kollejnej wizycie następna 09.02 połówkowe. Wszystko ok. Tośka waży ok 170 gram to chyba dużo jak na 16 tydzień?
aha83
kwietniówka '09
Cześć dziewczyny.
A ja dziś kiepsko się czuje, w pracy myślałam, że wyjdę z siebie. tak mnie coś bolało po prawej stronie pod żebrami ,że aż z bólu łzy miałam w oczach. Popracowałam później godzinę na stojąco i niby trochę lepiej,ale jak tak dalej będzie to nie wiem jak ja dopracuje do końca kwietnia. [emoji54]
Seks hmmm ja nawet nie wiem czy mogę bo ochoty tez nie mam i ogólnie jakoś dziwnie mi z tym dzidziusiem w brzuchu
Karolina gratulacje wizyty
Jutro ja mam wizytę, pewnie potwierdzi mi płeć i będzie Bartek lub Mikołaj jak u Ciebie morela [emoji38]
A ja dziś kiepsko się czuje, w pracy myślałam, że wyjdę z siebie. tak mnie coś bolało po prawej stronie pod żebrami ,że aż z bólu łzy miałam w oczach. Popracowałam później godzinę na stojąco i niby trochę lepiej,ale jak tak dalej będzie to nie wiem jak ja dopracuje do końca kwietnia. [emoji54]
Seks hmmm ja nawet nie wiem czy mogę bo ochoty tez nie mam i ogólnie jakoś dziwnie mi z tym dzidziusiem w brzuchu
Karolina gratulacje wizyty
Jutro ja mam wizytę, pewnie potwierdzi mi płeć i będzie Bartek lub Mikołaj jak u Ciebie morela [emoji38]
Angie_90
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny !
Mam pytanie ..być moze sie powtórzę ale raczej nie do ogarnięcia jest znalezienie informacji z całego forum [emoji12] powiedzcie mi jakie witaminy łykacie ?? Ja ogolnie falvit mama od samego początku ale ostatnio dużo osób nastraszylo mnie ze nie powinno sie przyjmować witaminy A w postaci tabletek ( co niestety jest w składzie falvit) tylko najlepiej w postaci pożywienia.Podobno to powoduje różne choroby ... Ja absolutnie nie chce Was straszyć ..ale ciekawa jestem Waszych opinii .. i poniekąd uspokojenia mnie
Najgorsze jak człowiek zacznie o czymś intensywnie rozmyślać i sie zastanawiać czy oby nie zaszkodziło . ..
Takze tak [emoji4] czekam na Wasze opinie
Ja od jutra zaczynam brać Pregne Plus ( tam juz nie ma witaminy A w składzie )
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie ..być moze sie powtórzę ale raczej nie do ogarnięcia jest znalezienie informacji z całego forum [emoji12] powiedzcie mi jakie witaminy łykacie ?? Ja ogolnie falvit mama od samego początku ale ostatnio dużo osób nastraszylo mnie ze nie powinno sie przyjmować witaminy A w postaci tabletek ( co niestety jest w składzie falvit) tylko najlepiej w postaci pożywienia.Podobno to powoduje różne choroby ... Ja absolutnie nie chce Was straszyć ..ale ciekawa jestem Waszych opinii .. i poniekąd uspokojenia mnie
Najgorsze jak człowiek zacznie o czymś intensywnie rozmyślać i sie zastanawiać czy oby nie zaszkodziło . ..
Takze tak [emoji4] czekam na Wasze opinie
Ja od jutra zaczynam brać Pregne Plus ( tam juz nie ma witaminy A w składzie )
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aha83
kwietniówka '09
Bulkaasia jakby wyszła Ala to się nie obrazę,bo już jednego synka mam. [emoji23]Karolina super wieści
aha oby płeć się potwierdziła
Angie ja biorę Femibion Natal 2.
Czy was też wieczorem tak wydyma?
Wieczorem tez jestem wielka [emoji5]