reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia czekałam na wieści bk dziś 19. Nie możesz przyspieszyć wizyty u swojego lekarza? Niby późno ale z drugoej strony zleci i jak AIM napisała, nie martw się póki co tym miesniakiem,
Dobrze, że wszystko dobrze z maluszkiem :)

Wy tu o portkach, mam ispch sporo ale to dlatego, że ciąża za ciąża.. Wszystko mam w ikosciach wow ale kiecek nie. Dziś przyszła kolejna, jeszcze na jedną czekam, zaraz pójdę mierzyć bo czasu jeszcze nie było.

Fb mam nie używam. Nie znoszę..

Truskawka jak dziś samopoczucie? Pewnie jesteś przeszczesliwa??

Ech miałam tyle odpisać i zapomniałam hahaha :)

reklama
Dziękuję dziewczyny.

Lilith, w sumie 26go mam dzwonić po wynik i wtedy będzie do odbioru czyli tylko 5 dni do wizyty. Z tym, że odbiorę dopiero w dniu wizyty, aby nie jeździć co chwila po 70 km w jedną stronę. Muszę wytrzymać, innego wyjścia nie mam.

Jedyne co mnie zastanawia, to to, że on był pewien, że ja o tym wiem- bo to takie oczywiste... Gdy powiedziałam, że nic mi na ten temat nie wiadomo i nikt mi nic nie mówił nawet przy usunięciu przegrody, to zapytał gdzie usuwałam. Po stwierdzeniu, że u nich, odpowiedział, że w 22 tygodniu powie dokładnie czy to mieśniak, ale jest pewien, że tak..

AIM, czytałam, że przez usg dopochwowe można stwierdzić mięśniaka, ja miałam przez brzuch...
Będę teraz się łudzić, że go nie ma choć lekarz wykonujący jest bardzo dobrym specjalistom...

Zależy od lokalizacji ale ja nie będę wykładów prowadzić :) już napisałam tyle, że rzadko się zdarza żeby miało to wpływ na ciążę to wystarczy :)

Ewcia nie martw się mięśniakami, tez o tym czytałam bo u mnie i mama i babcia miała, wiec pewnie i ja się doczekam ;-)

Ale Wam zazdroszczę ze juz prawie połówka :-)

Ewcia czekałam na wieści bk dziś 19. Nie możesz przyspieszyć wizyty u swojego lekarza? Niby późno ale z drugoej strony zleci i jak AIM napisała, nie martw się póki co tym miesniakiem,
Dobrze, że wszystko dobrze z maluszkiem :)

Wy tu o portkach, mam ispch sporo ale to dlatego, że ciąża za ciąża.. Wszystko mam w ikosciach wow ale kiecek nie. Dziś przyszła kolejna, jeszcze na jedną czekam, zaraz pójdę mierzyć bo czasu jeszcze nie było.

Fb mam nie używam. Nie znoszę..

Truskawka jak dziś samopoczucie? Pewnie jesteś przeszczesliwa??

Ech miałam tyle odpisać i zapomniałam hahaha :)
Ciąża za ciążą :) :) fajnie to brzmi.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

A ja wlasnie przeczytalam ze u nas na lipcowkach mega nieprzyjemnie i nie mile jestesmy...serio? :D az takie wstretne baby z nas.:D

Lilith zazdroszcze ja ciagle sie wsluchuje..czekam na wyrazniejsze kopniaki!!

010igov35ye70zfx.png
Skomentowałam to choć zazwyczaj nie daje się sprowokować. Tym razem jednak uważam to za nieprawdę. Na każdym forum jest jakiś zgrzyt i nieporozumienia ale to co napisała Ania mnie ubodło.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

A gdzie to tak piszą? Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z atmosfery tutaj. Gdy różnimy się w zdaniach padają sensowne argumenty ale nikt nikomu nie"każe" zmieniać zdania tylko przedstawia swój punkt widzenia/swoją wiedzę. I zero kłótni czy obrazy potem. Ja np sporo się też nauczyłam dzięki wam.

Jedna dziewczyna ktora tutaj raczej malo.sie udzielala bo nie bardzo ja kojarze obsmarowala nas na innym watku.

I tez tak sadze ze tutaj na prawde jest mega spokojnie jak na tyle bab z hustawka hormonalna:D

010igov35ye70zfx.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia najważniejsze ze na usg wszystko dobrze!!

Lilith dzis dosłownie fruwam ze szczęścia pod sufitem, przespałam cała noc i w ogóle taki kamień z serca :)
Strasznie zazdroszczę ze czujesz juz mocne ruchy!!

Juz doczytałam o co chodzi z ta atmosfera na forum, na tak wyraziliśmy swoje zdanie to teraz jesteśmy wredne małpy, szczerze to dla mnie atmosfera tu jest świetna, wszystkie dziewczyny sa bardzo fajne i jest tu naprawdę mało konfliktów, na innych forach to naprawdę az sie nieraz odniechciewa pisać, a tu sie fajna "ekipa" trafiła :)

Do góry