reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Marta przykro mi..

Maziajka piłam ostatnio i nic to niestety nie dało. buraczki uwielbiam!
Ale macie smaczki. mnie wzięło na candy sticksy ech..sam cukier a normalnie gardze słodkim. ale na zdrowie!
Kotek kciuki za jutro, pewnie stres przed 17 będzie.

Jeżeli chodzi o jedzenie to ja mam obecnie popołudniowe mdłości... Kiedy dawałam kocurkowi karmę wydawało mi się, że dodatkowo ją nawaniają coś okropnego...
Idę na wizytę w czwartek i bardzo się denerwuję. Sama nie wiem czym, bo nic szczególnego nie dzieje się, ale jakiś dziwny niepokój gdzieś tam jest.

Ale macie smaki ;) Ja jeszcze nie mam za bardzo jakis objawow poza tym, ze bardziej senna jestem i troche mnie mdli w dzien. Jutro rano mam jazdy na prawko i po raz pierwszy nie chce mi sie isc.

Dorota_87 skąd wiedzialaś, że samo Ci się oczyścilo? Badałaś betę, czy lekarz na badaniu stwierdził?

Maziajka ci do śluzu, to tak , wylewa sie a czasem uczucie jak podczas okresu , mokro :p

Mlodamama ja w tez ciazy zaczęłam od uczucia głodu , uczucie pełności w brzuchu i zmęczenie. W poprzedniej podobnie. Aach i cały czas miałam temperaturę 37,4'C .

Marta :( strasznie przykro.

Witam was,tak od tygodnia podczytuje wasze forum,chcialam sie dopisac wczoraj po wizycie u gina a wyladowalam na Polnej w szpitalu,prawdopodobnie ciaza pozamaciczna ale nikt nie wie co dokladnie widzi na usg i zostawili mnie do obserwacji,nie wiecie moze czy beta 1300 w 6 t.c.to dobry wynik?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorota_87 skąd wiedzialaś, że samo Ci się oczyścilo? Badałaś betę, czy lekarz na badaniu stwierdził?

Byłam na kontroli u lekarza jak tylko skończyło się krwawienie. Zrobił usg i powiedział ze wszystko dobrze wygląda, kazał poczekać do kolejnego okresu i zrobić betę. Powiedział ze wtedy wszystko dokładniej się oczyści bo mogły zostać małe kawałki które mogą nie być widoczne na usg. Po okresie betę miałam 0.001. I od razu rozpoczęliśmy starania i się udało :)

0d1y3e3khzfk90a2.png

Do góry