reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Współczuję mdłości. Który u Ciebie tydzień ciąży? U mnie dzis 5tc 2d. Póki co tylko mam mniejszy apetyt niż normalnie.

Ja w pierwszej ciąży miałam poród sn. Tyle, że to było ponad 7 lat temu i od tamtej pory narobiło mi się trochę problemów ze zdrowiem. W tym jeden, jak u Ciebie - neurologiczny, a drugi ortopedyczny. Wątpię, żeby lekarze zgodzili się na sn, a wizja cc mnie przeraża.

Witaj Hajmal [emoji4]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka nic nie było jeszcze widać, mam nadzieję ze na następnej już bedzie, poszłam żeby niczego nie przeoczyć - leki, badania itd

No to witam się i ja. również będę lipcowka. ostatnia @ 25.09 a termin z OM wychodzi na 3 lipca. Na dzień dzisiejszy wychodzi 4tydz i 5d. I to będzie mój trzeci dzidziuś. :D

Witam przyszłe lipcowe Mamusie :) podczytuje Was od wczoraj, bo mam nadzieję, że do Was dołączę... tylko boję się zrobić test...chyba za bardzo się nakręciłam i boję się rozczarowania. OM miałam 29.09. Mam już 3letniego Synka. Jestem po wyjęciu Mireny, bo postanowiliśmy z Mężem starać się o drugiego dzidziusia. W sumie to był pierwszy cykl starań. Strasznie bolą mnie piersi i jestem mega senna, codziennie chociaż godzinkę muszę się zdrzemnąć, dziś mnie nawet tak nagle zemdliło. Ogólnie dziś jest 30 dc. Kupiłam test i teraz zastanawiam się czy robić jutro rano czy poczekać jeszcze kilka dni... jak myślicie?? Gratuluję Wam pozytywnych testów :)

No fajnie fajnie. jak to się mówi strach ma wielkie oczy. Ale będzie dobrze . będziemy szczesliwymi lipcowkami.

będzie dobrze :)
Hajmal, Izabela90 ile lat mają Wasze dzieci?
emoji5.png

mój najstarszy ma 7 lat

reklama
Witam się z Wami dość nieśmiało. We wtorek w 27dc zrobiłam test i dwie kreski. Beta 28dc 56 a 30dc 162 :)
Miałam być kwietniowka ale w 7tyg poronilam. Teraz czuję że się uda ;)
Wizyta u ginekologa 3.11 ze względu na wcześniej poronienie mam się zgłosić po luteine i acard.
Mamy już 1.5 synka :)
Jeśli chodzi o objawy to mam pełniejsze piersi, czuje ciągle zmęczenie i dzisiaj pierwszy raz mnie zemdlilo.

Do góry