Mam nadzieję że kiedyś też dołącze do grupy zamkniętej
Dzięki Aniek- świetnie wyglądacie. Masz super figurę i śliczną córeczkę
Madzik87- jak zdrówko?
Chybra- dobrze że USG wyszło w porządku, oby szybko minęła infekcja.
U nas TV jest włączony przez większość dnia- rano włączam muzykę i przykrywam ręcznikiem ekran więc nie ogląda, gorzej jak m wraca z pracy wtedy seriale ogląda i mała spogląda od czasu do czasu.
Śpi w swoim łóżeczku, ale przeważnie zanim ją tam odłożę to usypia mi na brzuchu, rano biorę ją do siebie na łóżko po porannym posiłku bo uwielbiam się z nią przytulać.
U nas w szpitalu też można było spać z dzieckiem, ale zdecydowanie wolałam jak spała w tym swoim przystawianym.
Aniek42- ja moją teściową lubię, Asia też ją uwielbia ale i tak mam opory aby zostawić ją u niej na dłużej niż godzina., mądre słowa pani od biologii, ja moją Asię tulę jak najczęściej. To co powiedział Twój syn to najlepszy komplement jaki mona usłyszeć od swojego dziecka.
Moja też uwielbia mój telefon (brać do buzi) ale jej nie pozwalam, kładę na podłodze daleko od niej a ona pięknie czworakuje do niego, później bierze sobie do rączek i może go trzymać dopóki nie weźmie do buzi. Później zabieram, JA uważam że nie da się w dzisiejszych czasach uniknąć elektroniki w wychowaniu dzieci.
Judith- jak po szczepieniu?
Aga_k_m- wyślij mi na prive swojego meila to Ci wyślę przepisy- znów nic nie mogę dodać jako załącznika…
Misia12- życzę aby się nie pozmieniało z tym jedzeniem u was, oby miał apetyt.
Pola@- najlepszego na 7 miesięcy!
Ja na walentynki dostałam kwiaty, a później pojechaliśmy do kina i spędziliśmy bardzo miły wieczór.
Dziewczyny , czy myjecię ząbki maluszkom po każdym posiłku, (nawet po mleku)? My jeszcze ząbków nie mamy, ale tak się zastanawiałam jak robić jak już się pojawią…