reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone też mam taką rozterke.
A tym gorszym spaniem Artura zaczęło się w nocy kiedy wyrwalam zęba. Jak na złość.
Boli mnie szyja i ucho i zastanawiam się czy po prostu źle spałam czy to od zęba. Eh. A trud daje popalić, a jak ojciec przyjdzie to aniołek. Ja nie ogarniam.

reklama
Kurczę L znowu z tyłu ze wszystkim, póki co kręci się wg ruchu wskazówek zegara, K zaczął jakoś raczkować i siadać w wieku 7 m-c, tutaj się na to nie zanosi.
Ooo słyszę, że się obudził.
Dziś na szczęście noc lepsza i humor mój lepszy ufff, @ mi się kończy więc już zrobiłam nogi z Rebeccą, później rodzice wezmą K co by się wybiegał w śniegu. Ja zrobię makaron w sosie szpinakowym yyyymmmm:blink:

Emol, mój ma tak samo. Jak ktoś przychodzi czy siedzi z tatą to aniołek. Jak tylko ja wracam, albo goście wychodzą to pokazuje swoje prawdziwe oblicze ;) a każdy oczywiście mówi że co ja za bzdury gadam, że on taki grzeczny i nie mam co narzekać.... blablabla

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone dokładnie i ze jak ja mogę gadać na tak grzeczne dziecko. przecież aniołek, smoeszek ale myślę że to jest tak że przy nas mogą się rozklejac bo mama zawsze pomoże. I to dlatego tak wygląda ze przy nas pokazują swoje oblicze. Ale dlaczego jak mnie coś boli :) właśnie się wypal i bawi się puzlem piankowym a ma tyle zabawek.

Moja też przy innych aniołek mój tata to sie zachwyca że Natalka nie płacze taaaaaa

Emol oby to było od złego spania A dostałaś jakiś antybiotyk? Ja też muszę wyrwać 8 ki :/ Ogółem to zęby mam tragiczne tzn jestem zła na nie heheh jak miałam 15 lat to rodzice założyli mi aparat na górę i ortodonta się zastanawiał czy wyrwać zęba no i niestety zostawił. Później jak 8ki zaczęły rosnąć to zeby znowu zaczęły się krzywic:( Może na 40 sobie założę

Macie jakiś pomysł co na nogi zakładać na dworzu maluchom? Moja juz wyrosla z kombinezony więc muszę odwinac nogawki ale co ze stopami??? Czasami biorę Natkę na ręce i tak idę np do przedszkola . Jakieś buciki??? Bo w skarpetkch to w syrki będzie jej zimno :/

Moj syn tez jest bardzo marudny - stawiam na skok. Nie chce spac, w nocy budzi sie kilkanasie razy. W dzien nie zasnie. Wszystkiego chce dotknac, wlozyc do buzi. Wkurza sie bo nie potrafi pelzac na dlugi dystans. Musze sie niezle nagimnastykowac bo caly czas placze.

Dziewczyny gratuluje sukcesow w jedzeniu. Moj syn zje 2-3 lyzeczki. Gotuje sama.

Aniek tak na szczęście nic się po szczepionce nie działo [emoji2]

Madzik na nóżki niechodki. Ja zawsze zakładam jak młoda w kurtce. Na jesień miałam takie cieńsze a na zime mam kilka udające dorosłe buty typu ugg ale i tak najlepiej korzysta mi się z tych :

1516184889-ab7c8bde3ff76004-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emol, mój też ma milion zabawek, a najlepsza rozrywka to memłanie puzzla piankowego ;)

Też się muszę chyba zaopatrzyć w jakieś ciepłe buciki, bo jak go noszę w chuście to jest tylko w skarpetkach. Więc pewnie mu zimno

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MaryH rodziłam w Esculapie w Wapienicy, a ty w wojewódzkim? Konkretnie u kogo pracowałaś? Mieszkasz w samym BB czy gdzieś w okolicy? Więcej nas jest ze śląska Ewella, Pumelova, Maziajka...

Ewella dobrze i 10min oczy zamknąć. No ja lubię siedzieć w nocy, ale właśnie dla własnego relaksu, jak wszyscy śpią i może nie koniecznie aż do 3.00. A tak to zero spokoju. Ta mała łobuza daje popalić na maxa i w dzień i w nocy. Zozdroszczę u Was tego raczkowania. Maja wczoraj dostała mandarynkę do tego smoczka z siatką, ale nie chce leniuszek sama trzymać.

Madzik u nas też śnieg. Kombinezony jeszcze dobre, ale ja bym na stopy zakładała jak nie buciki, to jakieś grube skarpety. Twoja teraz będzie uciekała do dziewczynek, bo tam pewnie wesoło.

Poranna burza moja też zjada 2-3 łyżeczki i to kilka razy wkładane i wypluwane:-D

Zabieram się za obiad i z młodym na karate jedziemy.
Miłego dnia.

Pmgmgmgmpjp

Do góry