reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej,

Podziwiam Was że tyle na zakupach wytrzymujecie. Ja to nienawidzę chodzić po CH...
Moja wczoraj ładnie zjadła kaszke więc może w końcu zacznie jeść...nawet dzisiaj wypiła mleko z butli huraaaa
Ja też daję krem albo chusteczki jak ubieram albo pieluszke zmieniam ale po kąpieli to z mężem pajacujemy a i tak płacze i ucieka ;)

Dzisiaj za to idę z środkową córka do pediatry bo znowu pokasluje i wczoraj miała gorączkę. Boję się po tym zapaleniu płuc więc wolę iść sprawdzić...

Chyba hormony mi buzuja bo włączyłam sobie serial Victoria i tak się poplakalam że sama byłam w szoku ...normalnie można powiedzieć że ryczalam jak głupia

reklama
Misia mało to ok 4-6 łyżeczek.

Aha mój też się trzasl a teraz od kilku dni nie chce. Ogólnie ma mniejszy apetyt na bardziej stale jedzenie. Myślę że mogą to być zeby. Mega się slini, jest marudny i to jedzenie.

Ewella a dziękuję, wizyta udana, wprawdzie jechałam z przyjaciółką przez Mikołów więc zrobiliśmy w sumie 100km :D ale warto dla ploteczek z przyjaciolkami[emoji173]
Szkoda że ten kubek to nie wypal. Przyda się w przyszłości!

Ola W moja też się wierci ale nie aż tak, wystarczy że jej włączę grającą zabawkę po przeciwnej stronie i się prostuje i zdążę ubrać. Nie mam rady.
U nas po kąpieli spokój bo ją masuje a bardzo to lubi[emoji173]

Mumusia my na tej samej imprezce w niedzielę [emoji106] Sylwester z tvnem:D może znajomi jedni wpadną:)

Zrobilyscie mi smaka tym ziemniakiem, dziś dam Agatce [emoji16]

Kasia831 zapraszam [emoji23]

Misia Boże 8h zakupow[emoji23] 8h to ja byłam w sumie chyba haha przez ostatnie miesiące. Nie znoszę zakupów, więc wpadam i wypadam że sklepu:) no chyba że do biedry to się odmozdzyc byle ludzi nie było

Ewella a udaje Ci się już wchodzić do sklepu z nia?:D

Emol czasem tak jest że parę dni jest ciszy a potem.znow się będzie obracal:) ja tak nie analizuje ile razy się obraca w ciągu dnia, to zależy gdzie lezy:)

Aha gratuluje zabka[emoji173]
Haha przynajmniej mam dziennie świeże bułki [emoji16]

Madzik87 zdrówka dla córy. Może Ci jeszcze buzuje:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha i oby tylko na tym bólu brzucha się skończyło. Tyle nie na kupowałam bo szukałam czegoś konkretnego, czego oczywiście nie ma (długiego zakietu-moze ktoś wie gdzie można kupić). No i buty do biegania, dobre w dobrej cenie. Kupiłam asicsy cena pierwotna 720 a dałam 180 :)
Mdzik łączę się w radości mój dziś jak byłam na siłowni wypił z butli :) zdrowia dla starszej córci.
Emol może to zęby. Jak 6 pełnych łyżeczek to sporo.
Pumelova też nie lubię zakupów :)
Mój po kąpieli może być, nawet nie ucieka za to w trakcie robią się problemy bo mi siada :) mam krzeselko do wanienki ale jeszcze aż tak dobrze nie siedzi jeszcze. Z dnia na dzień coraz lepiej mu idzie z tym siedzeniem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha gratuluje ząbka :)

Pumelova hmm.. Byłam z iga dopiero 1 raz od 2msc w sklepie jak nie spała grzeczna była ale juz droga do domu była z płaczem ;) ale nie zapeszajac można pomału z nią wyjść jak nie jest pora spania bo grzecznie leży ;) tak kubek zostanie na później a na teraz muszę cos innego poszukać jakieś pomysły? :)

Misia ja sobie kupiłam ostatni żakiet taki fajny dłuższy właśnie w vero modzie ale chyba we wrześniu. Raz go założyłam[emoji23]

Ewella a niekapek ? Iga znów bezsmoczkowa.. ja Agatce dalam już parę razy że szklanki, zaskoczona była tą wodą ale wypila. Ale to dla zabawy jej dalam bo popija piersią

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia z 25 zjazd na 6 to mało. Dla dzieci które jedzą 5 to nic zjedzenie 6. Ale jak spada o tyle to raczej coś jest na rzeczy.

Ewella może ten niekapek poziom 1 u nas trochę nim wypije.
Pumelova ja bym chciała raki za pupę, a najlepiej w pół uda.
Emol może go boli, a próbowałaś z owocem czy nie?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie wiem jak z tym niekapkiem albo ten 360st jest jeszcze hmm.. Ja daje też czasem z kubka jej się napić ale najczęściej z łyżeczki :) kaszke rano popija cycem a popoludniu warzywa wodą ;)

Iga od 2 dni skacze na nogach zamiast raczkowac na kolanach to ona się podnosi na stopach i skacze do zabawek :D

Załączniki

• 20171229_144023.jpg
    20171229_144023.jpg
    449,1 KB · Wyświetleń: 132
Do góry