reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewella u nas Grześ już widzę że preferuje babydream słoiczki. Co prawda gotuję mu mikro ilości sama ale warzywka zdecydowanie z Rossmanna, gerber i hipp mu nie szły. Dan typu obiadek jeszcze nie próbowaliśmy.
Inka no widzisz niepotrzebnie się martwiłam, a z pakowaniem też tak mam że 1000 niepotrzebnych rzeczy wezmę.
Kylesa ja już dostałam @ drugi raz ale męża bratowa po 2 i pół roku i wszystko było ok. Jak się martwisz to do lekarza ale na spokojnie, to bardzo indywidualna sprawa.
Aniek też masz "fajnego" tescia.
Aniek ja mam tak jak piszesz ze snami i czasem mam deja vu. No i coś mówię i tak się staje. Po rodzinie babci że strony ojca chyba, bo to szeptuchy i czarownice były (albo zielarki jak kto woli). Kłóci się to trochę z moją naukowa strona :/
My dajemy 100 księdzu i moi rodzice 100 czyli 200. Rodzice jeszcze co niedziela tace, a ja teraz nie chodzę. Jak idziemy z mężem to zazwyczaj nie do naszej parafii bo mnie troszkę drażnią wzmianki dotyczące sfery poza duchowej.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek całe szczęście że niedoszła. Nie daj Boże mieć z tym kolesiem dziecko to pewnie by mnie tak załatwili że wyszłabym na wariatkę a oni by dziecko przejęli. Taki potencjał mieli. [emoji41] Brrrrr

Super że nic nie dałaś księdzu jak nie mogłaś i nie próbowałaś się zapożyczać. Gratuluję postawy!!

Ja żadnych księży do domu nie wpuszczam i mówię im to od razu żeby sobie zapisali [emoji16] banda sępów...

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile wody zaczynacie podawać bobasom, które są tylko na cycku i dopiero zaczynają zapoznawać się z nowymi smakami?
Jaką wodę kupujecie? Primavera?

Ja też nie wpuszczam księdza u siebie, a tata w domu dodatkowo wypuszcza na podwórko psa [emoji1] w żadnej z naszych parafii nie ma fajnych. Same pasibrzuchy z takimi historiami, że niejeden człowiek nie ma tak bujnych wspomnień, ale do pouczania pierwsi. Do nas kiedyś ksiądz przyszedł tak pijany że ledwo stał i mówił, ale w kopertę zajrzeć potrafił [emoji52]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia tez miewam czasami deja vu.a sny... rzadko mi sie cos sni ale jesli juz cos wysnie to sie sprawdza.

Emol Babcia mieszka z synem i jego rodzina i od zawsze ponoc tyle daje. I nie slucha nikogo w domu zeby mniej dac. No i na skladke co niedziela tez daje. Nie wiem czy jej szkoda,ona jeszcze z pokolenia ktore by ostatnie zlotowki wydalo na kosciol. Ja bym w zyciu tyle nie dala.

Monti podawać to sobie mogę ale Grześ nie pije wody czystej. Muszę mu choć kropelke soku dolać. A myślałam że będzie chętnie wodę pił. Siorbie najchętniej z łyżeczki i czasem pociągnie z kubka niekapka bo na taką od 4 miesiąca.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry