reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova ja właśnie zamawiałam bo myślałam że przechytrzę system ale przez neta też nie było i nie było info tylko później korekta do zamówienia przyszła. I kremu do pupki też brak [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumwlova no nie dlugo zostalo juz :-) 2.11 moja bedzie miala 19 miesiecy ;D oby!! Nadzieja matka glupich.

Mufinki mniam jakie robilas??

Nam chusteczek zabronila pediatra uzywac teraz tylko woda i waciki.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol u mnie na 3 miesiące też było 40 głowa 41 klatka:p tylko mniejsze jesteśmy:D z tego co wiem to miodu nie.mozna dawać bąblom przez pierwsze 2 lata? Albo źle pamiętam ale było coś o miodzie gdzieś. Nie przywiazalam wagi bo u nas miodu nie uswiadczysz - alergia

Judith to kapa! Krem do pupy jaki używasz że w rossmanie? Ja tam tylko babydream używam bo reszta się nie opłaca kompletnie.

Maziajka miesięcy?[emoji23][emoji23][emoji23] no moja 7.11 :D //www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupcakes/muffiny_czekoladowe/przepis.html zawsze wychodzą i są przepyszne- daje 2 czekolady a nie poltorej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Maziajka u nas dziś 4 miesiące:-O
Czy to Ty pisałaś że będziesz się zatrzymywać że szczepieniem że względu na ospe w rodzinie? Ile czasu odwlekalas?
U nas w rodzinie 9latka ma i tak strasznie ja wszędzie wysypalo- ciekawe czy dlatego że tak późno przechodzi?

Misia jakie Grześ ma włosy:-O

Kuba na 25 centylu wagowo.

Emol jeśli nie uda Ci się go dobudzic pozostaje ściągnąć laktatorem.

Ostatnio były takie ładne dni że nawet nie zauważyłam że już po 17 robi się ciemno. Zaczną się długie wieczory. W środę mamy poradnię rehabilitacyjna (vojty) ciekawa jestem co powiedzą bo od dwóch tygodni coś tam ż nim ćwiczyłam tak jak pokazała nam fizjo (bobath).
Dziś z jednej dziurki ż nosa odciagnelam Frida jakiś śluz jak wodę i ciekawe czy ż tego się katar rozwinie czy to normalne??

Pumelova do tej pory używałam babydream ten różowy extra sensitive do pupki ale jego też już brak, nie wiem o co chodzi [emoji848]
1508785877-272211c4ed3ef32e-aaaaaa.jpeg

Emol a czy te chusteczki których Ty używasz mocno pachną? Trochę się obawiam tych zapachów, różowe były delikatne w zapachu również.

My też używamy wacików z wodą ale po dwójce bo do zwykłej zmiany mokrej pieluchy używam tych rossmannowskich chusteczek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no tygodni ;d dzieki za przepis;-)

Karuzela tak ja pisalam o ospie wiec odroczylam prawie o 2 miesiace bo najpierw miala bratanica a gdy jej przeszlo dostal bratanek .Mielismy miec poczatkiem wrzesnia a bedziemy szczepic dopiero w srode.Mysle ze ten miesiac jest bezpiecznie poczekac.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Judith nie pachną mocno. Mają bardzo delikatny naturalny zapach. A jak nie masz kremu do łupki to polecam tę z olejkiem. Są one taki natłuszczonej ze nie trzeba smarować. Ja tak teraz używam. Również na kupy używam chustek, a na siuski przegotowanej wody

Ps. Nie mogę zasnąć :/

Ostatnia edycja:
Karuzela gratulacje 4 miesiecy:D
Ja już mam wrażenie że wieczór trwa pół dnia, najgorzej będzie jak zmienimy czas bo będzie ciemno po 16..
Daj znać po vojcie, jestem mega ciekawa![emoji813]

Judith nawet nie wiedziałam że z babydreama jest taki krem! Mam taki są różowy ale krem pielegnacyjny taki ogólny. Ale w sumie nie używam bo jej niczym nie smaruje. Może coś się dzieje z tą seria. Ale spojrzałam teraz i w 4 paku oszczędza się na paczce chusteczek tylko 50gr więc tragedii nie ma

Emol [emoji106]

W końcu dziś była jedna pobudka uff pospalam [emoji813]

P.s. bardzo fajny artykuł! Ja karmię 10-12 razy na dobę:p
Link do: Karmisz piersią? A czy wiesz jaka jest ich pojemność?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też słyszałam, że miód jest absolutnie zakazany dla dzieci i może być niebezpieczny dla nich. Nie pamietam już jednak o co dokładnie z tym chodziło.

Ja używam chusteczek tylko poza domem, na zmianę różowych z rossmana z niebieskimi velvetami (srokao poleca jedne i drugie)

Czy wasze dzieci też ssą kciuka? Moja nie chce smoczka za nic i tylko raczki i kciuk ostatnio [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry