reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Paninka znam to:D każdy dzień inny:D raz aniołek a raz masakra:D ale super że pojedziecie na weekend! Śliczne zaproszenia i ubrania [emoji173] ja właśnie wystawiłam naszą kiecke z chrztu na olx [emoji16]

Kasia831 [emoji106] dzięki za czarny scenariusz[emoji6] jak chodzę do wc to wózka nie biorę [emoji6]

Aim gratulacje! Nie każdemu by się chcialo[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W dobre :D ale powiem Ci że też oslonke woze w koszyku i mówię jakby wypadła to nadepne przecież i nie zginie Ale widzę że można zgubić ;)

Paninka bardzo ładne zaproszenia :) fajny pomysł na weekend ja dopiero wróciłam ale też bym znowu gdzieś pojechała ;) dobrze że lada pogoda to można dzień spędzić na spacerach :) oby Wam pogoda dopisała też w weekend :)

Ja nie podaje nic oprócz cyca próbuje czasami wodę jej dac ale w ogóle nie chce pić z butelki.

Aim gratuluje powrotu do samego kp :)

Aim a w jakiej postaci kupojesz ten slod jeczmienny ? I gdzie ? Moze ja tez sprobuje, ja nie daje mm ale ostatnio maly je w nocy co 2h :-( wiec chyba malo mam mleka

My wrocilismy z Rabki. Tuz kolo domu mielismy wypadek :-( maz chcial tira wyprzedzic a on nie widzial i zaczal wyprzedzac. Prawie nas zepchna z drogi na szczescie nic nam sie niestalo. Oprocz tego ze auta caly bok ma przejechany. Nie musze mowic ze jechalismy z dziecmi.

Boze Abed, dzieki Bogu Wam nic sie nie stalo.

Paninka sliczne ciuszki na chrzest! Oby pogoda jeszcze dopisala u Was!:)

Aim super! Napisz prosze gdzie jupujesz i jaki ten slod jeczmienny, ja nadal sciagam jddynie po 30 ml mleczka, to jest 1/4 porcji:( zazdroszcze ze Tobie sie udalo...cos robilas jeszcze oprocz picia slodu?

My po chrzcie, wszystko wyszlo pieknie i byla super pogda:) mielismy chrzest w sobote, na rowne 3 mies. Oliwci:)

Aim super, nie powiem zazdroszczę [emoji6] mi endo poleciła przejsć na mm bo korzyści z mojego karmienia są mniejsze niż niebezpieczeństwo dla mnie z powodu braku leczenia [emoji25] i niestety powracamy do prochów eh.

Abed całe szczęście nic Wam bie jest! Ah z tymi tirami, dajcie spokój [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hejka dziewczyny,

Nie mogę ostatnio się ogarnąć i znaleźć czasu na pisanie, ale czytam , przynajmniej tyle [emoji6]

Abed jak dobrze słyszeć, że Wam nic się nie stało ufff a co do karmienia to mojemu też się co raz zmienia, raz śpi pół nocy,a raz budzi się co chwila, może to ten nasz modny Skok [emoji6]

OlaW no to ładnie, współczuję może ten noname nie będzie taki zły

Aim gratuluję [emoji106][emoji106][emoji106]

Paninka super będzie odstrojona księżniczka [emoji4] śliczne zaproszenia

Ja z ta Wit d różnie, staram się podawać codziennie, ale czasem zapominam tak jak i o euthyroxie

Pola to super, wygoniony diabelek [emoji39] i jeszcze pogoda dopisała [emoji106]

Dzieci ogarniete, śpią, chociaż Miki coś tam skrzeczy. Ja juz tez w koszuli , chyba idę spać

Aaaa dziś było spotkanie mam z Warszawy [emoji4] spacerek po parku [emoji4] i dzięki temu , że mój maluszek postanowił nie spać przetestowałam nosidełko tula i powiem Wam, że mi się podoba , ale co najważniejsze Miki tez całkiem zadowolony. Wracałam z nim w nosidle, bo cwaniak jak juz się obudzil to w gondoli polezec nie chcial

1508356682-aaaaaa.jpeg

Do góry