reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny. ..u nas koszmar...prądu nadal nie mamy...jak jutro nie naprawia to dopiero w poniedziałek. Musieliśmy się przenieść do rodziców. ..właśnie próbujemy położyć dziewczynki i ciężko nam to idzie...śpimy w moim dawnym pokoju ...ale po tylu.latach jest mi jakoś ciężko. ..
energetyka ma tyle zgłoszeń ze jedna ulica bez prądu to dla nich zgłoszenie niższego szczebla. ..wiecie że poważnie na przyszłość musimy rozważyć zakup agregatu. ..klimat raczej zmienia się na gorsze...i lepiej pod względem awarii nie będzie.

Pumelova współczuję spaceru. Nie wiem z jakiego materiału Twoja torba ale ja mam tą w wersji tringels ( trójkąty )i wydaje mi się ze tkanina nie przemakalna jest. Musze to sprawdzić.

Ehh...A wiecie co mnie najbardziej doluje. ... w domu udało się nam uniknąć zarażenia malutkiej mimo że wszyscy przeziębień. ..a tu u rodziców kolejna dawka wirusów. ..chyba tylko cud nas uratuje przed chorobą. No ale w domu nie mamy cieplej wody...i ogrzewania wiec nie mieliśmy wyboru z przeniesiemy sir tutaj.
Przepraszam ze tak o sobie...ale jakoś mnie to zdolowoalo. ..

Miłego wieczoru I spokojnej nocy...

reklama
O ludzie te opowieści o cięciu cesarskim [emoji15] ze mną na sali po porodzie leżała dziewczyna, którą zaczęli ciąć zanim znieczulenie złapało .. jej opowieść zmroziła mi krew [emoji53]

Ja też zrobię test dziś! [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniek - powodzenia w przeprowadzce [emoji3]. Ale fajnie [emoji3][emoji3][emoji3]. Ja pomimo, że prawie miesiąc mieszkam u siebie, to ciągle kartony gdzieś leżą, bo co się wypakuje to za chwilę kolejne się pojawiają....wrrr (strasznie dużo nachomikowalismy wszystkiego przez lata). Także powodzenia! Oby sprawnie poszło [emoji110][emoji110]
Z poręcza u mnie musi być idealnie, innej opcji nie ma ! Tak to teraz wygląda:

1507314440558.jpg

dodatkowo malz musi obudowac lupkami czoło antresoli (dlatego panele jeszcze wystają [emoji6], i jak wspominałam wcześniej... Kartonowisko jeszcze nam dokucza [emoji6] - także sorry za bajzello)

Misia - przybijamy piątkę z waga [emoji113] - dzisiaj się ważylysmy... 97 centyl. Dodatkowo dostalysmy skierowanie do labo na morfologie (ogólna, glukoza, tsh, próby wątrobowe, żelazo) i mocz. Jaga jedynie 200 g różnicy miała w tym okresie, więc nie panikuje. Ale sprawdzić warto [emoji6]. Wiem, że i Wy te badania przechodziliscie i Grześ na żelazie, więc jestem dobrej myśli.

Chybra - woww! Pięknie się zaprezentowała Anastazja na "Dzień dobry" [emoji6].

Monti - a ostatnio zastanawiałam się gdzieś się podziała [emoji6]

Załączniki

• 1507314440558.jpg
    1507314440558.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 277
Ostatnia edycja:
Bab mamy po Mai fotelik maxi cosi cabriofix i ostatnio wyciagnelam wkladke niemowlęca. Ale roznicy w lubieniu jazdy nie widać. .. hmm nie wiem, powinnam kupic mu inny?

Pumelova u nas sie obchodzi urodziny. Ale moja mama z kolei zawsze obchodzila imieniny i mowila ze u nich w rodzinie tak właśnie bylo ze urodziny się olewalo [emoji3]

A ja przyjme życzenia chętnie w kazdym przypadku - i urodzin i imienin [emoji23]

Moj Szym nosi rozmiar 68 ale kombinezon kupie chyba 74...

Emol jestem wegetarianką. Generalnie juz 20 lat. Weganizm byl super ale byl taki okres w zyciu ze strasznie chorowalam. Praktycznie co miesiąc. I w końcu zdecydowałam sie na nabial. I potem juz nigdy tak nie przeziebialam sie... niestety przy weganizmie trzeba mocno pilnowac co się je zeby nie mieć braków. A ja bylam za mocno zajęta i na jedzenie nie mialam dużo czasu [emoji6]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Jenny - o kurde... Nie strasz - u mnie też wszystko na prąd [emoji33]. Współczuję dyskomfortu i emigracji do Rodziców. Oby szybko naprawili linie, co byście mogli wrócić do siebie [emoji110][emoji110]

Ja też przyjmuje wszystkie życzenia, ale jeżeli mam być szczera to chciałabym imprezowac jedynie w imieniny (20.04, bo jest już ciepelko, i grilla można odpalić). Oboje z mężem jesteśmy styczniowi, do tego obojgu nam wypadają też imieniny w styczniu (jego 19.01, moje 21, w dzień babci), to... Dość mam tego stycznia [emoji1]. I z przyjaciółmi świętujemy w kwietniu [emoji6]

Misia dużo? My po pneumo też mieliśmy 3 dni podwyższoną ale tylko chwile 38,2 zbiliśmy, pozostało natomiast około 37,8. A pp wcześniejszej szczepionce 6w1 +rota nie było nic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heh L słyszałam coś się krzątał w łóżeczku, ale nie płakał. Podeszłam aby zobaczyć co robi, a ten w poprzek leży i się uśmiecha:laugh2: Głupek heh. Zjadł i śpi na mnie. Zaraz go odkładam.

Boże co z tą pogodą się dzieję. Ja się tak cieszę, odpukać, że moją miejscowość jakoś te wszystkie pierony obchodzą dookoła.

A Wasze smrodki też mają tyle brudu w fałdkach dłoni? Teraz przy karmieniu rozchylił dłoń i aż mnie wryło, jakby ktoś to zobaczył to powiedział by, że dziecka nie myje:-p

Rano pewnie jakieś odkurzanie, ogarnianie siebie, na 12 do fryzjerki i pewnie po sklepach pochodzę, Męż obiad zrobi, nuda;-) ;)

reklama
Do góry