A polecacie swoje inhalatory? Nie znam tematu zupelnie
jakie macie? Oby się chociaż jeden model powtórzył to będzie z gorki
Bloomka ja też jestem z natury blada mega, ale wszyscy się już przyzwyczaili
jak byłam malutka to byłam biała jak ściana a Agatka nie jest więc mam ogrooomna nadzieję że będzie miała karnacje ciemna po tatusiu[emoji173]
Przyszła mamusia też się balam! Bałam się cholernie bo źle wspominam ściąganie szwów i się tak okropnie pospinalam niepotrzebnie. Nie było zle. Miałam usg.
Paninka mogłoby przywiac do nas na niedziele
Chybra na banany można mieć alergię? Jakoś myślałam że nie..
No właśnie za duże halo w okol tej glowki. Ale moja też niezbyt podnosila, a jak zaczęłam ja często kłaść na brzuchu to ogarnęła. I lubi tak jechać w wózku np z podniesiona. Nasz fizjo nam pokazał że można ją na lokciach oprzeć i ja tak motywować.
Ola W ja mierze bezdotykowym i się waha strasznie bo pewnie niedokladnie robię pomiar Ale do 37,5 bywało
Kasia super że u Was w porzadku:-) moja mama też zupełnie oszalala na punkcie wnusi:-) takie słodkie to jest
Mumusia no właśnie lepiej mieć z glowy. Potem znów będziesz planować itd. Szkoda z tym chrzestnym. Ja mam małą rodzinę i bierzemy przyjaciela za chrzestnego. Słyszałam komentarze od rodziny że powinnam z.rodziny wziąć ale przyjaznimy się już kilkanaście lat i uważam że jest mi bliższy niż rodzina;-)
Katja dajesz sobie świetnie radę z takim hnb;-) szkoda że mąż się wyniosl, nie wyobrażam sobie nie spać w jednym łóżku z moim.
Zdrowka!
Znalazłam zrodlo moli w domu.. MASAKRA. Dziś będę miała sprzątanie - czekam na męża bo sama się brzydze
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom