Czyli wrzesień obfituje w rocznice[emoji16][emoji173] i urodziny (z sylwestra?!;-))
Emol widzę że mąż nie zrekompensowal się. Przykro No, taki typ? My moje urodziny już planujemy bo u mnie 2 imprezki - znajomi i rodzina. Więc nie ma opcji zapomniec;-) I już mu powiedziałam co chce dostać [emoji16]
Ewella mój też burzyl mój plan dnia w weekend
ale teraz jak cos planujemy to ustawiam to pod Agatke - zakupy/spacer kiedy śpi.
Na pewno chwilowe, pewnie już Iga jest spokojniejsza :-)
Zdrowie hm.. gardło przeszło i mam mega katar - nie mogę w nocy smarkac bo się mloda budzi więc budzę się rano zaschnieta i zasliniona. Jadę na apapie. Dziś w nocy karmiłam o 3 i bąbel jakoś nie był zbyt śpiący, odkładam ja o 3:30 a ona oczy jak 5 zł i się śmieje i guga do mnie. Szalona:-) więc dziś miałam długa przerwę w spaniu bo musiałam wysłuchać co ma do powiedzenia ;-) (4:30 zasnęłam ale za to do 7 a nie 6
)
Aim zdrowe podejscie:-) ja mam pamięć do dat więc pamiętam wszystko, i też spoko
przyjaciele i rodzina pamieta.
Chybra mojej ostatnio znów się ulewa nawet jak jej nie podniose. Je sobie, zaśnie, ja smarkne i ona podskakuje i ulewa. Mam nadzieje ze to minie.
Haha a wysoko macie lozko?;-)
Misia piękna waga! My mamy w klacie 38 a waga 4800 tydzień temu
ale tu wiesz kobieta i od 6tyg brzuszki robimy hahah
Ola W czyli to jest jego godzina robienia kupy[emoji16]
Moja też się szybko denerwuje czy to na mnie czy na brzuchu w łóżeczku czy na rękach, ale z pomocą przychodzi mój przyjaciel uspokajacz smoczek! I świat znów jest piękniejszy.
Paninka szacun że lubisz sprzątać. Jak mojego nie ma to robię syf wszedzie i sprzątam przed powrotem. Uwielbiam zostawić talerz i kubek na stole;D
Mąż nie pomaga widze. Mój mało pomaga jak młoda marudzi ale przynajmniej nic nie mowi. I ja tak marudzę o diecie że nawet mnie wspiera mówiąc że boli ja brzuszek bez powodu. Może Twojemu mama truje?
Kurczę myślałam że będziemy mogli w wózku bujać na chrzcie. Będę się hustac cała mszę haha extra.
Bab mam nadzieję że udało ci się dziś wyrwać!
Pierwszy skok jest w 5-6tyg wiec może byc;-)
Aha83 fajnie że masz ogarnięte jedzenie i sprzątanie- masz czas na Mikiego. Oby aklimatyzacja przebiegła sprawnie.
Katarzyna.anastazja - super podejście:-) moja niestety jest bardziej marudna i chciałaby żeby nad nią stać i się uśmiechać a nie zawsze mam czas, ale to normalne;-) [emoji173][emoji173][emoji173] karuzela nie zawsze wystarczy
Ale pogoda z dupy dzisiaj, leżę pod kołdrą i smarkam.
Trzymajcie kciuki, mąż ma dziś zabieg laserowego usuwania żylaków. Po nim musi być pełny sil bo się umówiłam z przyjaciółkami o 18[emoji16] miłego dnia!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom