Madziazt
Fanka BB :)
Madzia tez ogladalm ten film jak dla mnie to chore troche,,,choć ta matka tez przynajmniej w tym filmie troche przeginała...no ale sam fakt...
lilith jeju ale ten czas zapiepsza ja cc bede miec ok 20.06 wiec nie dlugo po Tobie..!! wczoraj sobie to uswiadomilam ze juz marzec!
Aga len sie ile wlezie!!!!!!!!!!
U nas pogoda tez sie zepsula tak wieje ze glowa mala...prania po ogrodku szukalam bo mi zwialo...Na szczescie na sb ma byc ladna pogoda 16stopni!! mamy chrzciny Wiktorka i wlasnie mialam problem z outfitem w razie nie pogody
Maziajka zgadzam się z Tobą, matka rzeczywiście przeginała. Ale reszta oddawała rzeczywistość. Np. to jak rodzice przyszli do tego urzędu zeby się czegoś dowiedzieć kiedy dziecko odzyskają, a ta babka do szefa mówiła ze ona nie ma czasu i chętnie kawy by się napiła. I tutaj autentycznie tak jest, Szwedzi są strasznie zajęci nie robiąc prawie nic przez cały dzień ( bardzo się szanują) i tylko ciagle maja fike- tzn. Przerwę na kawę, może się palić i walić, ale oni maja teraz przerwę na kawę i koniec.
Albo jak ta dziewczynka zachorowała będąc w rodzinie zastępczej, a ta matka zastępcza pozwoliła się jej bawić na dworze i mówiła ze nic jej nie jest i ze to jest normalne. Tutaj właśnie tak mówią jak są dzieci chore ze to normalne i mimo wszystko chodzą do szkoły i zarażają resztę. A szkoła się czepia jak dziecko w domu z gorączka zostawisz, bo co to takiego, z gorączka tez się powinno chodzić do szkoły. Pomijając fakt ze w tej szkole naprawdę dzieci się nie przemęczają.
Ja wiem ze co kraj to obyczaj i ze dla nich to wszystko normalne, a to co my robimy to dla niech niepojęte, ale nie potrafię ich zachowań zrozumieć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom