I przytyłam z bliźniakami 12.5 kilo [emoji3] [emoji3] [emoji3] o matko co to będzie!!! Moje dzieci będą spasione jak małe wieprzki...a w 8 miesiącu wypożycze wózek inwalidzki bo nie będę mogła chodzić [emoji3]Patuska, wychodzi na to, że Ty siedzisz nad michą kiełbasy, obok 3 chałwy, słoik Nutelli, chlebl ze smalcem i 20 wafelków z czekoladą :-) :-) :-). To prawie jak ja - :-). Noc nie robimy tylko jemy!
Gwiazda je co chce i na co ma ochotę i przytyłą 4,5 kg. I co Piczkowa Ty na to???
Dariazgr, malutkie brzuszki tez są fajne i naprawdę nie mamy na to wpływu (no chyba, że jesteśmy na diecie odchudzającej). Mój po prostu w każdej ciąży jest duży :-)
Nieufna, czysta racja!!!!
Needi, piekny brzuszek!!!!!!!
A te co mało przytyły jesteście źle bo się glodzicie katujecie i robicie krzywdę swoim dzieciom[emoji3] [emoji3]
I żeby nie było to forma sarkazmu...bo denerwować się nie ma co. Ale uprzedzam żeby zaraz się znowu burza nie zrobiła.
Jasne każda niech robi co chce...ale pisanie ze ktoś Żre i tyje było poniżej pasa dla każdej...
Mi moje kg nie przeszkadzają a moim dzieciom w ogóle...i myślę że ktoś tu ma kompleksy nastolatek...
Zdrowo myśląca kobieta w ciąży nie będzie płakać nad dodatkowym kilogramem... kiedy wie ze jej dziecko jest zdrowe rośnie jak powinno...
I żeby potem się nie okazało kto miał rację...
A teraz dyskusja niech trwa dalej... nic tu po mnie bo nic mądrego to się tu człowiek już raczej nie dowie.
Jedyny plus taki ze są też na tym świecie inne źródła komunikacji bez trolli i wkurzania się...