reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Niewazne ile,duzo czy malo. Oczekiwalam lepszego poziomu. Totalne dno sie okazalo
To było poziomu nie psuć. Jak dno to póki jesteś lekka to odbij od dna...[emoji3]

Żałosne. Miejcie sobie to swoje kółko wzajemnej adoracji,ja sie wypisuje,to ze jestescie starszne nie znaczy ze mozecie obrazac i wyładowywac swoje flustracje na innych :) ŻENUA

Bay! Bay ! Nikt tu nikogo siła nie trzyma przecież...

I co ty ciągle o tym wieku? Jestem starsza trochę nie dużo ale widzę przepaść... ja w Twoim wieku za mąż wyszłam odpowiedzialność za życie wzięłam i nie pierdzielilam o młodości super figurze tylko walczyłam o dziecko które pojawi się po 4 latach walki. Kiedyś życie zweryfikuje twoje priorytety... zobaczysz i przestanie mieć dla ciebie najważniejsze znaczenie figura włosy paznokcie czy wanienka z kaczuszka.

Są naprawdę ważniejsze sprawy.

A frustrację są bo zdrowo myśląca kobieta która ma doświadczenie która myśli nie tylko o sobie a o kimś innym nie jest w stanie znieść takiego pi..... za przeproszeniem.. Ile można?no ile?

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Doris, Kkasiulka mam identycznie jak Wy, od razu brzuch widoczny i tyje bardzo latwo i szybko w ciazy (nawet jak sie nie obzeram)...
No nic dziewczynki będziemy razem walczyc po porodach o nasze lepsze ja :)

Chyba się troszke zapedzilyscie dziewczyny! Nie oceniajmy sie tylko wypowiadajmy na dany temat bez obrazania i wyzwisk w kierunku drugiej osoby, to bardzo niegrzeczne. Juz raz pisalam na ten temat.
Wybaczcie ze w pore nie zareagowalam ale mam tez inne zajecia niz prześwietlenie non stop forum czy wszystko jest ok. Komputer, dzis lub jutro bede miala wiec wezme się porządnie za forum.

Doris, Kkasiulka mam identycznie jak Wy, od razu brzuch widoczny i tyje bardzo latwo i szybko w ciazy (nawet jak sie nie obzeram)...
No nic dziewczynki będziemy razem walczyc po porodach o nasze lepsze ja :)

Chyba się troszke zapedzilyscie dziewczyny! Nie oceniajmy sie tylko wypowiadajmy na dany temat bez obrazania i wyzwisk w kierunku drugiej osoby, to bardzo niegrzeczne. Juz raz pisalam na ten temat.
Wybaczcie ze w pore nie zareagowalam ale mam tez inne zajecia niz prześwietlenie non stop forum czy wszystko jest ok. Komputer, dzis lub jutro bede miala wiec wezme się porządnie za forum.

Tez tyje,a zostalam podsumowana jako wpatrzona w siebie lala,bo osmielilam sie napisać o tym,ze chcialabym dobrze wygladac po porodzie. Ponadto jestem nieogarnieta. No coz,myslalam ze to forum ma jakies zasady. Szkoda,że takie teksty trzeba czytac i być na widelcu sflustrowanych mamuś po przejsciach. Powodzenia,szkodaszkodaszkoda

[QUOTE="Jusuawa, post: Szkoda,że takie teksty trzeba czytac i być na widelcu sflustrowanych mamuś po przejsciach. [/QUOTE]

Tez tyje,a zostalam podsumowana jako wpatrzona w siebie lala,bo osmielilam sie napisać o tym,ze chcialabym dobrze wygladac po porodzie. Ponadto jestem nieogarnieta. No coz,myslalam ze to forum ma jakies zasady. Szkoda,że takie teksty trzeba czytac i być na widelcu sflustrowanych mamuś po przejsciach. Powodzenia,szkodaszkodaszkoda

Miałam się nie odzywać, ale .... po jakichkolwiek przejściach kto by nie był, właśnie pisząc takie rzeczy, pokazujesz jak bardzo mało masz w sobie empatii. Jesteś rozgoryczona i zła, że ktoś Ci zwrócił uwagę? Zastanów się czy to było złośliwe czy może w trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Bardzo nieładne jest to co napisałaś i chyba dobrze, że odchodzisz.

Wybaczcie wszyscy ale już nie wytrzymam . Nikt nikogo nie nazwał "wpatrzona w siebie lala" Sama non stop piszesz ze jesteś młoda . OK rozumiem .Wiec każdy ma prawo ocenić kogoś po tym jak ktoś pisze . A nazywając swoje dziecko nienarodzone "dzieciakiem " dajesz sama po sobie znać na jakim poziomie intelektualnym jesteś . A ja nie pozwolę siebie nazywać "sfrustrowanyą " mamusia . I tak samo to ze ktoś miał przejścia w życiu i próbuje doradzić nic w tym złego nie ma . Ma większe doświadczenie i tyle. Każdy z nas ma prawo do własnego zdania . Ja w zadane sposób cie nie obraziła ale niestety napisałam prawdę a prawda w oczy boli no cóż nie moja wina . Każdy z nas inaczej odbiera krytykę .Wiec proszę mnie tu nie nazywać " sfrustrowana mamusia" Bo prawda jest taka ze od kiedy się tu pojawiłas wszystko musi się wokół Ciebie kręcić . Nie potrafisz sama stosownie się zwraca do osób na forum .Przypomnij se jak się z nami przywitałas w jakim tonie i wogole . Może jak Ty będziesz innych szanowała ro inni będą Ciebie szanowali. A niestety jak się zachowujesz wobec kogoś tak ktoś się zachowuje wobec Ciebie . A to jest forum otwarte a nir grupa zamknięta Wiec każdy ma prawo wyrazi swoje zdanie . Wiec nie rób z siebie poszkodowanej . Bo nikt Cię nie obraził tylko wyraził swoje zdanie . Bo ja się oburza łam właśnie nazwanie mnie sflustrowana mama. Jakieś to wiesz wieśniackie. A jeśli masz problem nikt cię tu na sile nie trzyma .Taka jest prawda .I nie rób z siebie ofiary , bo forum nie kręci się tylko wokół siebie .

Jeżeli kogoś obraża ten wpis to jego problem ale takie jest moje zdanie . I opinia innych mi zwisa . Po to się tu wchodzi żeby dostać jakieś rady .

Fezermanka przepraszam ale już nie wytrzymałam .

I to by było tyle w temacie, wszystko idealnie podsumowane Gwiazdę, Fazer, Nieufną i jeszcze kilka dziewczyn, także Josuawa,,,może czas zmienic forum na jakieś dla małolatek....

Haha o matko,nie wierze :) dziękuję ze poswiecilas az tyle czasu,zeby o mnie pisac. Juz nie musicie sie oburzać,jesli wam nie pasuje jak sie z wami witaja nowe forumowiczki to po prostu zamknijcie je sobie dla siebie samych drogie mamusie. Powodzenia,we wszystkim co robicie

reklama
Do góry