To było poziomu nie psuć. Jak dno to póki jesteś lekka to odbij od dna...[emoji3]Niewazne ile,duzo czy malo. Oczekiwalam lepszego poziomu. Totalne dno sie okazalo
Żałosne. Miejcie sobie to swoje kółko wzajemnej adoracji,ja sie wypisuje,to ze jestescie starszne nie znaczy ze mozecie obrazac i wyładowywac swoje flustracje na innychŻENUA
Bay! Bay ! Nikt tu nikogo siła nie trzyma przecież...
I co ty ciągle o tym wieku? Jestem starsza trochę nie dużo ale widzę przepaść... ja w Twoim wieku za mąż wyszłam odpowiedzialność za życie wzięłam i nie pierdzielilam o młodości super figurze tylko walczyłam o dziecko które pojawi się po 4 latach walki. Kiedyś życie zweryfikuje twoje priorytety... zobaczysz i przestanie mieć dla ciebie najważniejsze znaczenie figura włosy paznokcie czy wanienka z kaczuszka.
Są naprawdę ważniejsze sprawy.
A frustrację są bo zdrowo myśląca kobieta która ma doświadczenie która myśli nie tylko o sobie a o kimś innym nie jest w stanie znieść takiego pi..... za przeproszeniem.. Ile można?no ile?
![cd9bkw7ipg9p1hdb.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcd9bkw7ipg9p1hdb.png&hash=5ffd7b0a5e464912caf87e4d9b789c09)