Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jusuawa, już trzy razy napisałaś, że to forum nie dla Ciebie tylko dla "sfrustrowanych mamusiek po przejściach" a stale jak bumerang tu wracasz i piszesz...daj już spokój i zajmij się sobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź już sobieBo poruszacie temat mojej osoby. Czego sobie nie życzę,a przynajmniej nie w taki sposób. Nazwałam was tak bo nic innego nie oddało by waszej dzisiejszej jadki porannej.
Brawo Ty!!!Mam nadzieję,ze i wasze DZIECIAKI beda tak zdrowe jak bedzie moje forum to najśmieszniejsza rzecz pod słońcem. Wszystkie nabuzowane hormonami w jednym miejscu,kazda najmadrzejsza,logicznie myśląca,lepsza od innej. Myslalam ze forum inaczej dziala,to pierwsze na ktorym bylam. Do tej pory bylo normalnie i sympatycznie ale dzisiaj pokazalyscie na czym to cos ma polegac - wszystko jest ok jesli cos sie zgadza z waszym pojęciem macierzyństwa.. a jesli nie to jazda ))) okropne. Tym ktore to czytają,a nie mają w sobie tego jadu,ktorym dzisiaj sie popisała reszta,proponuję spadac stad jak najszybciej "dobre rady" okazały sie nagonką,przesyconą ironicznymi komentarzami,bez nuty empatii. Powodzenia !
Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...Piczkowa nie jest dużo przy bliźniakach skoro normalnie tyje się koło 6 kg na jedno dziecko to na dwójkę jest ok . A po drugie obrazowe było ze ktoś "zre"
Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Śmieszysz mnie....Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app