reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Jusuawa, już trzy razy napisałaś, że to forum nie dla Ciebie tylko dla "sfrustrowanych mamusiek po przejściach" a stale jak bumerang tu wracasz i piszesz...daj już spokój i zajmij się sobą

reklama
Bo poruszacie temat mojej osoby. Czego sobie nie życzę,a przynajmniej nie w taki sposób. Nazwałam was tak bo nic innego nie oddało by waszej dzisiejszej jadki porannej.

Mam nadzieję,ze i wasze DZIECIAKI beda tak zdrowe jak bedzie moje :) forum to najśmieszniejsza rzecz pod słońcem. Wszystkie nabuzowane hormonami w jednym miejscu,kazda najmadrzejsza,logicznie myśląca,lepsza od innej. Myslalam ze forum inaczej dziala,to pierwsze na ktorym bylam. Do tej pory bylo normalnie i sympatycznie ale dzisiaj pokazalyscie na czym to cos ma polegac - wszystko jest ok jesli cos sie zgadza z waszym pojęciem macierzyństwa.. a jesli nie to jazda :)))) okropne. Tym ktore to czytają,a nie mają w sobie tego jadu,ktorym dzisiaj sie popisała reszta,proponuję spadac stad jak najszybciej :) "dobre rady" okazały sie nagonką,przesyconą ironicznymi komentarzami,bez nuty empatii. Powodzenia :) !

Jusuawa żegnamy . I jak ładnie napisałaś "ze nazwałas nas tak jak na to zasługuje my " Wiec młoda mamo żeby Twoje dziecko było zdrowe życzę Ci tego a masz dzieci będziemy wychowywać wedle naszego najmadrzwjszego myślenia ;)

Mam nadzieję,ze i wasze DZIECIAKI beda tak zdrowe jak bedzie moje :) forum to najśmieszniejsza rzecz pod słońcem. Wszystkie nabuzowane hormonami w jednym miejscu,kazda najmadrzejsza,logicznie myśląca,lepsza od innej. Myslalam ze forum inaczej dziala,to pierwsze na ktorym bylam. Do tej pory bylo normalnie i sympatycznie ale dzisiaj pokazalyscie na czym to cos ma polegac - wszystko jest ok jesli cos sie zgadza z waszym pojęciem macierzyństwa.. a jesli nie to jazda :)))) okropne. Tym ktore to czytają,a nie mają w sobie tego jadu,ktorym dzisiaj sie popisała reszta,proponuję spadac stad jak najszybciej :) "dobre rady" okazały sie nagonką,przesyconą ironicznymi komentarzami,bez nuty empatii. Powodzenia :) !
Brawo Ty!!!

Sajo nara.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Powiem tak zakończmy ten temat bo to nie ma sensu ogólnie . Każdy ma swoje zdanie i ochotę jechać co chce i nie Tobie ani nie Mi to oceniać . Trochę kultury i mniej wymadrzania się i będzie spokój . I już bez tekstów typu ktoś "zre" . Powiem Ci tam kochanego ciała nigdy za wiele a jak przyjdzie choroba to się przydaje . I szanujmy siebie każdy ma prawo do swojego zdania . Ale nie robi tu wioski . Po prostu żyj jak żyjesz i tyle a resztę zostaw w spokoju . Ktoś tyje 12.5 kg a ktoś inny 4 .5 kg . Jedna ma za dużo inna ma za mało i tyle ważne ze dzieci są zadowolone i niech każdy je jak chce i tyle .

Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Śmieszysz mnie....

Delikatnie mówiąc... [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Jeśli skończyłas prawic swoje teorie to lepiej stąd wyjdź i nie wracaj bo Cię zeŻre przez internet i przybędzie mi kilka kilo [emoji3]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry