reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Patuska nie badz aż tak złośliwa please. Zdarzają się niemile osoby itp ale już się nie denerwujmy. Myślę że zle się zrozumieniem oalusmy wszystkie
Ja złośliwa? Jeszcze nie... [emoji3]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Nie grzeczne? A grzecznie jest mówić że ktoś Żre to tyje? Albo ma się problem bo na wadze plus 12?

Wisi mi to... bo nie ja zaczęłam swoje super wywody.

Tylko wychodzi na to ze te co przytyły powyżej 5 kilo to tłuste świnie mające problemy.

Ludzie!!!

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
poprostu uwazam, ze pisanie kobiecie w ciazy ze w tej ciazy nie jest .... jest mega ponizej pasa. jesli uwazasz, ze zachowala sie nie odpowiednio piszac takie rzeczy na temat wagi innych na forum to czemu sama zachowujesz sie podobnie obrazajac sie w taki czy inny sposob?

poprostu uwazam, ze pisanie kobiecie w ciazy ze w tej ciazy nie jest .... jest mega ponizej pasa. jesli uwazasz, ze zachowala sie nie odpowiednio piszac takie rzeczy na temat wagi innych na forum to czemu sama zachowujesz sie podobnie obrazajac sie w taki czy inny sposob?
Pisanie, że przytyła za dużo, bo żre jest spoko, ale pisanie, że ma mały brzuch i nie wygląda na ciążowy już nie. Ja sie nie dziwie Patusce, że tak zareagowała...

Poniżej pasa? Dobre!

Podejrzenia nie są poniżej pasa. Napisałam co myślę i co podejrzewam. Głośno. I nie czuje się winna.

I nie obrażam się bo nie mam o co... ale nie pozwolę żeby mi ktoś mówił ze moje 12 kilo jet z przezarcia...

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

No wiedzę że dyskusja się rozkręciła, odniosę się jeszcze do kilku postów i kończę temat, bo nie mam zamiaru się stresować!

Piczkowa, Twój post o żarciu i tyciu był skierowany do mnie, bo ja wstawiłam brzuch (a prawdopodobnie mam największy), powiedziałam tez ile obecnie ważę i ni jest to 50 kg i powiedziałam jak tyje w ciążach.
Trzeba się czasem zastanawiać nad tekstami i słownictwem, to forum otwarte ale każda z nas (prawdopodobnie) jest to w ciąży! Nie zapominaj o tym!
W swojej odpowiedzi jasno napisałaś, że dbasz o linię, jesteś na diecie, nie jesz pieczywa i w poprzedniej ciąży też się odchudzałaś! To nie jest normalne! A tekst "żresz-tyjesz" po prostu nie był na miejscu!!! Tak napisałaś, nie ulega to żadnej dyskusji.

Ja juz nie powiem co myśle ale jakaś masakra ja jem co chce na co mam ochotę i co przytylam 4.5 kg a chciała bym jak patuska więcej . I co moja dzidzia nie chce więcej . Ale nie będę ograniczać rzeczy na które mam smak . Dziewczyny mają rację w ciąży wolno jeść wszystko prócz surowego mięsa wiec Przepraszam ale już w którymś wątku zastanawiam się ile wy macie lat Piczkowa i Jusuawa . Jedna o odchudzaniu w ciąży a druga o gondoli . Dziewczyny dorosnijcie . Naprawdę źle się to czyta . Nie chodzi o nagonka czy coś ale powoli to już się śmieszne nie robi pisanie takich głupot . Dorosnijcie ;)

O matko,chyba sie wypisuje :) szkoda nerwów. Widze ze dziewczynki bardzo boli moja gondola haha bo ciagle jest wspominana tak ironicznie,że aż żałuję ze wogole wspomniałam o niej :) rozumiem,ze jesteście wszystkie o wiele starsze,macie wieksze doswiadczenia przynajmniej w kwestii dzieci,ale myślałam że spotkałam sie z kobietami na poziomie. Po tych tekstach,ktore tu lądują nie widzę różnicy wieku,wprost przeciwnie,jak małolaty. Nie unoscie sie tak,szkoda dzieci. :)

Cóż niestety prawda w oczy boli . A ja tak czuję się jak małolata. Faktycznie może nie mam doświadczenia może nie jestem wykształcona Panią doktor albo polozna ok. Ale tu się wchodzi radzić a niestety co po niektórzy piszą brednie i bajki . No cóż znajdą się trolle inwogole . Ale cóż życie .

Ja nie jestem ani duzo starsza ani bardziej doświadczona, bo to moja pierwsza ciąża, ale czasami wystarczy logicznie pomyśleć. Nie wiem jak można wpaść na pomysl, że wożenie dziecka nie w gondoli, a tylko w foteliku SAMOCHODOWYM jest dla niego zdrowe i wygodne. Oczywiście zrobisz jak uważasz, bo to Twoje dziecko, ale może zanim podejmiesz decyzję poradź sie jeszcze np lekarza zamiast sluchać rad siostry i 'wielu innych które tak robiły'.

reklama
Do góry