reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Hehe chciałabym, ale po ciąży poprzedniej z ćwiczeniami byłam baaaardzo na bakier ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
I widać nie tylko z ćwiczeniami bo ze zdrowym rozsądkiem tez się pogniewalas

Powiem krótko był spokój póki Cię tu nie było i albo jesteś trollem których tu pełno albo jakaś nastolatka która nic nie wie o życiu.

I mówcie co chcecie...ale celowe podnoszenie ciśnienia to czyjas celowa zagrywka.

Ktoś tu trolluje

A zdjęcie nie wygląda na żadną ciążę...albo na ciążę ajd nie na tym etapie. Rozumiem ćwiczenia dobra figurę ale już powinien wyglądać jak ciążowy a nie jak po obiedzie.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Ale już chyba nie ma co skakać do oczu. Teraz taki pogląd że ciąża i dziecko nie mają prawa przeszkadzać w życiu i tak mama ma być piękna szczupła i zadbana. Tak się teraz myśli. Ja po prostu chcę być mamą. Dla mojego dziecka nie muszę być miss.

dziewczyny ja mysle poprostu, ze sie wszystkie nie zrozumialyscie.
piczkowa na poczatku zle wszystko ujela bo ja czytajac tez zrozumialam,ze nie je wogole pieczywa na przyklad. ale jak przeczytacie jej kolejne komentarze to okazuje sie, ze je tylko pelnoziarniste i zdrowe produkty. pamietajcie,ze slowo dieta nie oznacza odchudzania. dieta jest to poprostu zwracanie uwagi na to co jemy i zastepowanie skladnikow tymi lepszego pochodzenia. oznacza to, ze biale pieczywo zamieniamy na ciemne i razowe, makarony rowniez. zamiast ciastek ze sklepu robimy swoje batony musli itp. rowniez nie musi to oznaczac, ze nie robimy sobie dyspensy jesli mamy czasem ochote na zelki, lody czy wlasnie paczka. w tym akurat nie widze nic zlego bo sama zwracam uwage na to co jem, nie licze kalorii i nie popadam w paranoje ale stojac przed polkami w supermarkecie zwracam uwage aby kupowac pelnoziarniste zdrowe i pelne blonnika produkty.

I widać nie tylko z ćwiczeniami bo ze zdrowym rozsądkiem tez się pogniewalas

Powiem krótko był spokój póki Cię tu nie było i albo jesteś trollem których tu pełno albo jakaś nastolatka która nic nie wie o życiu.

I mówcie co chcecie...ale celowe podnoszenie ciśnienia to czyjas celowa zagrywka.

Ktoś tu trolluje

A zdjęcie nie wygląda na żadną ciążę...albo na ciążę ajd nie na tym etapie. Rozumiem ćwiczenia dobra figurę ale już powinien wyglądać jak ciążowy a nie jak po obiedzie.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
Zmartwię Cię, ale to właśnie mój brzuch... Jak Ci bardzo zależy to dam Ci nazwę swojego ig :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dariazgr ma rację, Piczkowa zle się wyraziła, bo nie napisała tak jak trzeba. Nie zmienia to jednak sytuacji, że nie używamy wulgaryzmów, nie przeżywamy się od głupich itp prośbą taka nanprzyszlosc i jak się nie rozumiemy to pytajmy

reklama
Daria, zgadzam się z Tobą. Ja też nie wrzucam wszystkiego jak leci, tylko wybieram raczej zdrowe produkty, choć kawałka czekoladki sobie nie odmawiam. We wszystkim trzeba zachować umiar i rozsądek.Ja na pewno nie potępię kogoś, kto pragnie się zdrowo odżywiać.

Do góry