Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja proponuję każdej z nas przeczytać Link do: Wojny matek, czyli weź wyluzuj - Mamy Gadżety
i stosować do tego
i stosować do tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I widać nie tylko z ćwiczeniami bo ze zdrowym rozsądkiem tez się pogniewalasHehe chciałabym, ale po ciąży poprzedniej z ćwiczeniami byłam baaaardzo na bakier
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Broń Boże paczek [emoji3] [emoji3] [emoji3] bo trzy dni nie będzie nic jadła.Nie dopuszczaj sie do tego - nie jedz pączka !
Broń Boże paczek [emoji3] [emoji3] [emoji3] bo trzy dni nie będzie nic jadła.
Idę sobie chleb ze smalcem zrobić a co!!![emoji3] [emoji3] [emoji3] chce któraś?
Zmartwię Cię, ale to właśnie mój brzuch... Jak Ci bardzo zależy to dam Ci nazwę swojego igI widać nie tylko z ćwiczeniami bo ze zdrowym rozsądkiem tez się pogniewalas
Powiem krótko był spokój póki Cię tu nie było i albo jesteś trollem których tu pełno albo jakaś nastolatka która nic nie wie o życiu.
I mówcie co chcecie...ale celowe podnoszenie ciśnienia to czyjas celowa zagrywka.
Ktoś tu trolluje
A zdjęcie nie wygląda na żadną ciążę...albo na ciążę ajd nie na tym etapie. Rozumiem ćwiczenia dobra figurę ale już powinien wyglądać jak ciążowy a nie jak po obiedzie.