reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
14tydz.i6dni ale spokojnie to przed śniadaniem jeszcze [emoji6][emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453538955.635557.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 275
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453538972.020465.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Ogolnie schudłam 15kg i mam juz rozstępy na nogach,biodrach i pupie teraz tylko modlę sie zeby brzuch ocalał [emoji6] kiedys ważyłam 75kg i zjechałam do 60kg teraz mam juz +4kg

Wmazur to może odchodzisz nas tak po porodzie? Na pewno nie jednej by się przydało te -15 kg choć to była na pewno Twoja ciężka praca i sporo wyrzeczeń....

Raczej moja głupota chłopak w którym byłam zakochana po uszy powiedział mi,ze jestem gruba i tak mnie to zabolało ,ze Robiłam sobie głodówkę w 1.5miesiaca schudłam ale wyniszczylam swoj organizm potem efekt jojo . Naszczescie to stare czasy byłam młoda i głupia dzis wiem,ze zdrowa dieta,systematyczność ,upór w dążeniu do celu mimio wolniejszych efektów sa lepsze i trwalsze niż głupie Głodówki [emoji6] teraz mam meza który akceptuje moje wady jak i zalety i obojętnie czy jestem w rozciągniętym dresie czy tez w eleganckiej sukience codziennie mówi mi,ze jestem piękna [emoji173]️ ale co do wspólnego ćwiczenia po ciazy i jakiejś diety to wspólnie możemy cos podziałać ja zaczęłam lekkie ćwiczenia od tego tyg.juz[emoji4]

reklama
Do góry